5 γρήγορα μυστικά ομορφιάς από την Nicole Kidman!

Μυστικά από διάσημες βεληνεκούς Nicole Kidman; Yes, please! Δεν θέλω να μακρηγορήσω, δεν θέλω να σε καθυστερήσω λεπτό από όλα όσα αποκάλυψε η ίδια για το skincare routine της, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της στο Harper’s Bazaar. Είναι όλα συγκεντρωμένα παρακάτω, οπότε κράτησε σημειώσεις!

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Η συμβουλή που έχει να δώσει: “Είναι πολύ βασικό να φροντίζετε την επιδερμίδα σας και τον εαυτό σας! Να κάνετε μάσκες και απολέπιση! Όλα αυτά βοηθάνε πραγματικά πολύ!”.

Πώς διατηρεί την επιδερμίδα της καθαρή: “Είμαι μαθημένη να αφαιρώ το μακιγιάζ μου κάθε βράδυ, αλλά όταν δουλεύω όλη μέρα το βράδυ θα χρησιμοποιήσω μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για να το αφαιρέσω σωστά και εύκολα. Επίσης, τα μαντηλάκια είναι τέλεια αν ταξιδεύεις γιατί περνούν τον έλεγχο!”.

Κρέμα αντιγήρανσης: “Το βράδυ θα χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε μια κρέμα με ρετονόλη. Μου αρέσει πολύ η Neutrogena Rapid Wrinkle Repair γιατί κάνει δουλειά και μπορείς να την αγοράσεις από οπουδήποτε!”. Σ.Σ.: Διάβασε εδώ περισσότερα για την ρετινόλη, τι είναι, τι ακριβώς κάνει και πώς την χρησιμοποιείς!

https://www.instagram.com/p/Bospqc-lILo/

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ

Είναι ένα κορίτσι με σγουρά μαλλιά: “‘Εχω φυσικά σγουρά μαλλιά και αν είμαι σε διακοπές θα αφήσω τα μαλλιά μου να στεγνώσουν φυσικά. Για μπούκλες χωρίς φριζάρισμα χρησιμοποιώ το Kérastase Discipline Oléo-Curl και την Moroccanoil Hydrating Styling Cream”.

Βλεφαρίδες και φρύδια: “Βάφω και τις βλεφαρίδες και τα φρύδια μου αλλά με δεδομένο ότι έχω ίσιες βλεφαρίδες πάντα τις γυρνάω με ένα ψαλίδι!”.

 

Read More

And More