5 κουρέματα που κάνουν ότι και το botox: σε δείχνουν πιο νέα!

Η νέα χρονιά μας βρίσκει όλες με διάθεση ανανέωσης. Από την άλλη, όμως, υπάρχει αυτή η αίσθηση ότι από την ζωή μας πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος. Τώρα, κράτησε αυτά τα δύο συναισθήματα και καν’τα ένα πολύ ωραίο κούρεμα.

Ιδού ο συνειρμός: αν έχεις την ανάγκη να ανανεωθείς και να δείξεις πιο νέα δεν θα χρειαστεί να κάνεις μια στάση από τον δερματολόγο, δεν θα χρειαστείς botox αλλά μια ώρα στην καρέκλα ενός καλού κομμωτή. Yeap! Το κούρεμα που θα σε κάνει να δείχνεις μέχρι και δέκα χρόνια μικρότερη υπάρχει και μάλιστα δεν είναι ένα. Παρακάτω θα βρεις πέντε τέτοια… botox haircuts (μόλις τα βαφτίσαμε!) τα οποία ξεσηκώσαμε από τις αγαπημένες μας διάσημες!

1. Κόψε καρέ

Υπάρχει μια θεωρία ότι μια γυναίκα όσο μεγαλώνει τόσο πρέπει να κονταίνει το μήκος της. Δεν θα συμφωνήσω με αυτήν γιατί κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε θέλει σε οποιαδήποτε ηλικία. Αυτό, όμως, που θα σου πω με βεβαιότητα είναι το εξής: πριν δύο χρόνια περίπου έκοψα τα πολύ μακριά μαλλιά μου καρέ και το αποτέλεσμα ήταν τόσο fresh και ανανεωτικό. Και τολμώ να πω ότι έδειχνα πέντε χρόνια μικρότερη!

2. Άλλαξε τη μεριά που κάνεις τη φράντζα 

Μεγαλώνοντας ένα άλλο task που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όσες δεν βάφουμε τα μαλλιά μας είναι οι λευκές τρίχες. Λοιπόν, αντιμετωπίζεται 100% αρκεί να αλλάξεις τη χωρίστρα σου! Αλλά το να αλλάζεις την χωρίστρα σου συχνά- πυκνά είναι κάτι ανανεωτικό έτσι κι αλλιώς αν σκεφτείς ότι α) αλλάζει εντελώς την εικόνα σου β) όταν κάνεις συνέχεια την χωρίστρα σου από τη μια μεριά χάνεται ο όγκος. Μια τέτοια κίνηση, λοιπόν, θα τον επαναφέρει.

3. Απόκτησε curtain bangs

Ρυτίδες στο πόδι της χήνας; Ποιος νοιάζεται όταν μπορείς να κάνεις curtain bags και να τις καλύψεις asap!

4. Κάνε layers και φώτισε τις μπροστινές τούφες

Η Sarah Jessica Parker έχει από τα πιο αγαπημένα μας μαλλιά. Δύο πράγματα πρέπει να ακολουθήσεις αν θέλεις να υιοθετήσεις το look της το οποίο, μάλιστα, είναι και πολύ fresh: α) να κόψεις layers στα τελειώματα και β) να κάνεις περισσότερα highlights στις τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπο και αυτό αμέσως θα σου εξασφαλίσει φως και στο πρόσωπο.

6. Αφέλειες- botox!

Αν δεν ξέρει η Monica Bellucci τότε ποια ξέρει; Οι πλούσιες αφέλειες θα καλύψουν τυχόν γραμμές και ρυτίδες στο μέτωπο και θα δημιουργήσουν μια ενδιαφέρουσα κορνίζα στο πρόσωπό σου τραβώντας την προσοχή των άλλων στα μάτια σου!

 

Read More

And More