5 μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις με τη μάσκα σου!

Όλα τα προηγούμενα χρόνια τα έντονα κραγιόν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του μακιγιάζ γιατί απαιτούσε μηδενικά skills και ελάχιστο χρόνο. Σκέψου το: ότι ταλέντο κι αν έχεις (ή δεν έχεις) στο μακιγιάζ, ένα κραγιόν μπορείς εύκολα να το τοποθετήσεις στα χείλη σου. Αλλά να που τα πράγματα έχουν ανατραπεί και τους επόμενους μήνες θα δούμε τις πωλήσεις κραγιόν να κατρακυλούν σε αντίθεση με τις σκιές οι οποίες θα εκτοξευτούν στα ύψη.

Γι’ αυτό που θα συμβεί (και που έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει), θέλουμε να είσαι προετοιμασμένη. Γι’ αυτό (δις) και αποφασίσαμε να σου δίνουμε συχνά- πυκνά εικόνες με μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις στην καθημερινότητά σου, πιο loud ή πιο ήπια, και τα οποία “γράφουν” τέλεια σε συνδυασμό με τη μάσκα.

Ας ξεκινήσουμε. Παρακάτω οι πέντε πρώτες εικόνες που μπορείς να αρχίσεις να αποθηκεύεις!

Glossy lavender

@lorelencoriton

Αυτή η απόχρωση ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και χρώμα ματιών, αλλά όχι και σε κάθε… χαρακτήρα. Η μοβ επιλογή είναι μια τολμηρή επιλογή και πρέπει να την υποστηρίξεις. Για να υιοθετήσεις αυτό το μακιγιάζ, άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο λευκή σκιά για να αποχρωματίσεις έτσι ώστε η σκιά που θα βάλεις από πάνω να γράψει πιο έντονα. Η δεύτερη σκιά πρέπει να είναι είτε shiny μοβ είτε υγρή μοβ ώστε να έχει αυτή την απόδοση και την υφή.

Γήινο edgy

@nikki_makeup

Ο ορισμός του “let the eyes do the talking”! Παίξε με τις γήινες αποχρώσεις σε διάφορες και διαφορετικές εκδοχές τους αλλά και σε διαφορετικές υφές. Τοποθέτησε στην εσωτερική γωνία οπωσδήποτε ένα touch ιριδίζουσας, χρυσής σκιάς, βάλε στην ρίζα του κάτω βλεφάρου ένα σκουρόχρωμο καφέ και για το καπάκι του ματιού ή/και κινητό βλέφαρο βάλε μια taupe σκιά. Την πιο σημαντική “δουλειά”, ωστόσο, θα την κάνει η λεπτή και τραβηγμένη γραμμή eyeliner. Αν το eyeliner δεν είναι το αγαπημένο σου προϊόν μακιγιάζ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρχικά ως οδηγό ένα μολύβι που σβήνει πολύ πιο εύκολα.

Out fo the blue

@dmv.makeupartistry

Η μπλε σκιά δείχνει πολύ διαφορετική όταν είναι όλο το πρόσωπο εκτεθειμένο και πολύ διαφορετική όταν φοράς μάσκα και αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στο παραπάνω. Για να αντιγράψεις το look θα χρειαστείς μια μπλε σκιά την οποία θα τοποθετήσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο και με τραβηγμένη διάθεση στις εξωτερικές γωνίες αλλά και στην ρίζα του κάτω βλεφάρου, ένα λευκό μολύβι στο εσωτερικό του ματιού και γενναίες δόσεις μάσκαρα σε άνω και κάτω βλεφαρίδες. Done and done!

Ιριδίζον nude

@lorelencoriton

Μακιγιάζ ματιών δεν σημαίνει απαραιτήτως flashy χρώματα και εντάσεις. Μακιγιάζ ματιών είναι και αυτό που βλέπεις εδώ. Χρησιμοποίησε μια ανοιχτόχρωμη καφέ σκιά από το μέσο και προς τις εξωτερικές γωνίες. Έπειτα, βάλε ένα touch ανοιχτόχρωμης μπεζ στην εσωτερική γωνία του ματιού που θα σου δώσει ξεκούραστη όψη και ενίσχυσε την ανοδικότητα με ένα καφέ μολύβι με πολύ λεπτή μύτη με το οποίο θα περάσεις στην εξωτερική γωνία.

Ματ παστέλ

@sirjohn

Ματ σκιά την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις περιμετρικά του ματιού. Η μοβ εδώ είναι απλώς μια πρόταση σε απόχρωση καθώς το συγκεκριμένο makeup μπορείς να το υιοθετήσεις με οποιοδήποτε παστέλ χρώμα. Μην ξεχάσεις να ενισχύσεις το αποτέλεσμα με μάσκαρα, καλοχτενισμένα φρύδια και το σωστό ντεγκραντάρισμα προς τα πάνω ώστε να σβήνει ωραία η σκιά.

Ποιο από τα παραπάνω σου άρεσε περισσότερο;

Read More

And More