5 νέα αρώματα που πρέπει να μυρίσεις προτού αγοράσεις το επόμενό σου άρωμα για το φθινόπωρο!

Όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές υπάρχουν δύο κατηγορίες… ανθρώπων: αυτοί που έχουν signature άρωμα, ένα άρωμα δηλαδή που το φοράνε για χρόνια όλη μέρα και όλη νύχτα και εσύ με την σειρά σου τους έχεις ταυτίσει τόσο με το άρωμα αυτό ώστε αν το μυρίσεις σε κάποιον άλλο θα σκεφτείς εκείνον-η (ελπίζω να βγάζει αρκετό νόημα!) και αυτοί που έχουν fragrance wardrobe, μια μεγάλη συλλογή αρωμάτων που αλλάζουν ανάλογα με την διάθεση ή/και την περίσταση.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που νιώθεις την ανάγκη να ανανεωθείς και να ντύσεις αυτή τη νέα σεζόν με μια ολοκαίνουργια μυρωδιά. Παρακάτω σου έχουμε πέντε νέα αρώματα που πρέπει να μυρίσεις προτού καταλήξεις στην αγορά σου!

Gabrielle Chanel Essence. Το άρωμα που εξέφραζε απόλυτα το ελεύθερο πνεύμα της Gabrielle κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2017. Σήμερα, μας συστήνεται εκ νέου στην πιο… essence και ακόμη πιο πουδρέ και ζεστή εκδοχή του.

Lancôme Idôle eau de Parfum, 84.00/50ml. Το τριαντάφυλλο είναι ο πρωταγωνιστής του αρώματος αυτού αλλά σε συνδυασμό με νότες όπως το γιασεμί και το λευκό chypre, αυτό το άρωμα είναι εύκολο να το φορέσεις όλη μέρα και να το αγαπήσεις για… πάντα! Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας είναι η Zendaya η οποία αντιπροσωπεύει τέλεια όλα όσα θέλει να πει το νέο άρωμα του οίκου: ένα άρωμα- ύμνος για τις δυναμικές γυναίκες του σήμερα!

 

Rolling in Love by Killian, €240.00. Η πλήρης απώλεια φραγμών, μια ξέφρενη περιπέτεια για την ψυχή, το Rolling in Love γιορτάζει τον έρωτα ως τον απόλυτο εθισμό—η κύρια έμπνευση για την Killian από την ίδρυσή της πριν από δέκα χρόνια. Το Rolling in Love είναι ένα musc de peau άρωμα, που αιχμαλωτίζει την αίσθηση του έντονου ερωτικού συναισθήματος, που γίνεται ένα με το δέρμα. Πέρασε οπωσδήποτε από το corner του attica στο Golden Hall ή στο attica Cosmos για να το μυρίσεις!

 

Dior Joy by Dior Eau De Parfum Intense Fragrance, €104.50/50ml. Αν σου αρέσουν τα λουλουδάτα αρώματα ετοιμάσου να λατρέψεις την νέα εκδοχή του Joy! Όπως λέει  και ο δημιουργός του, François Demachy: “Δημιούργησα αυτήν την εκδοχή του JOY by Dior γύρω από την ιδέα της ανθοφορίας, μια ακτινοβόλα έκρηξη λουλουδιών, εκθαμβωτική σαν πυροτέχνημα. Επιθυμούσα να τονίσω τον αισθησιασμό του χαρίζοντάς του νέο φως, φωτίζοντας την αύρα του με ξυλώδεις νότες”.

 

 

 

Solinotes Tonka Eau De Parfum, €11.95, αποκλειστικά στα Sephora. Ξέρω πολλούς που λατρεύουν τη μυρωδιά της βανίλιας. Για την ακρίβεια, είμαι μια από… αυτούς! Το συγκεκριμένο άρωμα, λοιπόν, ανήκει στην κατηγορία αυτών που πρέπει οπωσδήποτε να μυρίσεις: ένα αμυγδαλένιο και εκλεπτυσμένο άρωμα που απελευθερώνει σιγά-σιγά τον αισθησιασμό του με φευγαλέες, εθιστικές ανατολίτικες μυρωδιές.

 

 

Read More

And More