5 νέα serum που αξίζει να αγοράσεις! Για κάθε budget, για κάθε ανάγκη!

Νιώθεις την επιδερμίδα σου έντονα αφυδατωμένη; Εμφανίζεις βαθιές ρυτίδες και θέλεις μια δραστική λύση; Έχεις θαμπή όψη; Το serum είναι η λύση. Τον τελευταίο μήνα οι αφίξεις στα καταστήματα καλλυντικών σε ορούς είναι πολλές! Εμείς κάναμε crash test σε πολλά και σου προτείνουμε τα καλύτερά μας, για κάθε budget για κάθε ανάγκη επιδερμίδας. Εσύ, σε ποιο θα επενδύσεις;


ID: Super Loaded Age Defy Serum, Sephora
Τιμή: € 28.90
Ηλικίες: 30+
Τι κάνει: Ο συγκεκριμένος ορός αποτελεί ένα συμπύκνωμα πεπτιδίων με αντιρυτιδική δράση για ορατά πιο νέα επιδερμίδα που λειαίνει τις ρυτίδες!
Tip: Δίνει και extra ενυδάτωση. Χρησιμοποίησέ το πριν απλώσεις το make up και θα έχεις εξασφαλίσει ένα smooth αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου.


ΙD: Lifcatif CxP Total, Vichy
Τιμή: € 34.00
Ηλικίες: 40+
Τι κάνει: Έχει αντιρυτιδική και συσφικτική δράση ενώ παράλληλα δίνει στην επιδερμίδα λάμψη. Περιέχει στη σύνθεσή του βιταμίνη C και μονοσακχαρίτη R που στοχεύουν στα κύτταρα που δημιουργούν ίνες, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά τους.
Tip: Φόρεσέ την μόνη της ή σε συνδυασμό με την κρέμα ημέρας ή νυκτός. Για πιο άμεση λάμψη, φόρεσέ την πάνω από την κρέμα σου και θα δεις στο πρόσωπό σου διαφορά.


ID: Ορός Στοχευμένης Δράσης 3 σημείων, Οlay Regenerist
Τιμή: € 40.25
Ηλικίες: 35+
Τι κάνει: Μετά την τεράστια απήχηση της κρέμας στοχευμένης δράσης 3 σημείων, η Olay λανσάρει τώρα και τον ορό της ίδιας σειράς που προσφέρει εντυπωσιακά πιο σφριγηλή επιδερμίδα στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ μετά από 5 μόλις μέρες. Πέρα από την ενυδάτωση και την άμεση ανόρθωση, ο ορός της Olay καταπολεμά την χαλάρωση η οποία σύμφωνα με τον κορυφαίο πλαστικό χειρουργό Dr Nick Percival είναι η βασική ανησυχία των γυναικών.
Tip: Ο ορός και η κρέμα στοχευμένης δράσης 3 σημείων Regenerist έχουν σχεδιαστεί να ενεργούν και συνδυαστικά. Για καλύτερα αποτελέσματα, άπλωσε 2 δόσεις από τον ορό με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Στη συνέχεια, κάνε μασάζ στις περιοχές των ματιών, του σαγονιού και του λαιμού με την κρέμα στοχευμένης δράσης 3 σημείων. Καθώς ο ορός απορροφάται πολύ γρήγορα και σε βάθος από τις εξωτερικές στρώσεις της επιδερμίδας, η επιπλέον χρήση της κρέμας δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα, διατηρώντας την ενυδάτωση στην επιδερμίδα έως και 24 ώρες.


ΙD: serum προσώπου Κερσετίνη & Βελανιδιά, Κορρές
Τιμή: € 32.40
Ηλικίες: 35+
Τι κάνει: Ένα ultra καινοτομικό serum που συνδέει για πρώτη φορά το πρωτεάσωμα (βασικός μηχανισμό προστασίας της νεανικότητας των κυττάρων) με την ανθρώπινη γήρανση. Περιέχει στη σύνθεσή του το ισχυρό αντιοξειδωτικό κερσετίνη που διατηρεί ζωντανά τα κύτταρα, μειώνει τις ρυτίδες και συσφίγγει.
Tip: Άπλωσέ το με ανοδικές κινήσεις και φορά από το ντεκολτέ και προς το πάνω μέρος του προσώπου.


ΙD: White Caviar Illuminating Serum, La Prairie
Τιμή: € 391.24
Ηλικίες: 40+
Τι κάνει: Προλαμβάνει την ανάπτυξη των καφέ κηλίδων και των δυσχρωμιών, μειώνοντας την παραγωγή μελανίνης και επιβραδύνοντας τη μεταφορά της στα κύτταρα. Οι περλέ χρωστικές και οι υγροί κρύσταλλοι που υπάρχουν στη σύνθεσή του τροφοδοτούν το δέρμα με μια διαύγεια και λάμψη που μοιάζει να προέρχεται από το εσωτερικό της επιδερμίδας. Παράλληλα, το εκχύλισμα χρυσού χαβιαριού που περιέχει βοηθά στη σύσφιξη της επιδερμίδας.
Tip: Καθώς το απλώνεις τσίμπησε ελαφρώς το πρόσωπό σου. Το αναψοκοκκίνισμα σε συνδυασμό με τους αντανακλαστές φωτός που περιέχει θα δώσουν αμέσως στην επιδερμίδα σου μια super υγιή όψη όπως ποτέ άλλοτε!

Read More

And More