5 προϊόντα που βάζουν στο πρόσωπό τους stars με τέλεια επιδερμίδα!

‘Οταν είσαι star βεληνεκούς Hollywood, ή απλώς διάσημη (λες και αυτό είναι κάτι απλό!) ένα μεγάλο μέρος στηρίζεται στην εικόνα σου. Και η εικόνα σου αυτή πρέπει να είναι προσεγμένη ενώ εσύ από την άλλη (η star, δηλαδή 😉 α) έχεις στο speed dial του κινητού σου τους καλύτερους skin experts και beauty gurus ενώ β) δεν φοράς στο πρόσωπό σου ότι να ‘ναι. Αφενός γιατί τα έχεις μελετήσει όλα και αφετέρου γιατί δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Βγάζεις λεφτά από την εμφάνισή σου.

Αν ο παραπάνω πρόλογος είναι κάτι που έχεις διαβάσει ξανά, πες μου αλήθεια: βαριέσαι ποτέ να διαβάσεις beauty tips από διάσημες με μυστικά που εφαρμόζουν στην επιδερμίδα τους και προϊόντα που χρησιμοποιούν στο πρόσωπό τους; Αν ναι, εγώ θα σταματήσω! Αλλιώς, σώπασε για πάντα και συνέχισε να διαβάζεις τι κάνουν μερικές (ακόμη!) διάσημες!

Alicia Keys

H Alicia Keys μας έχει αποδείξει και στην πράξη ότι δεν χρειάζεσαι το μακιγιάζ για να δείχνεις όμορφη. Μπορείς να ρίξεις το βάρος στην φροντίδα της επιδερμίδας σου και θα τα πας εξαιρετικά! Η προσωπική της make up artist (ναι, έχει μια make up artist για να ΜΗΝ της κάνει μακιγιάζ), Dotti λατρεύει οτιδήποτε φυσικό. Η ίδια ορκίζεται στο jade rolling, δηλαδή ένα ειδικό roller από νεφρίτη, με το οποίο κάνει μασάζ στο πρόσωπό της. “Κολλάω το jade roller στον πάγο έτσι ώστε να είναι κρύο όταν θα κάνω μασάζ στην επιδερμίδα της. Δουλεύω εντατικά σε όλες αυτές τις περιοχές που θέλω περισσότερη ενέργεια, νερό και το αίμα να ενεργοποιηθεί και να ανέβει στο πρόσωπο για να αποκτήσει αυτό το ροδαλό και φρέσκο αποτέλεσμα. Το τρικ αυτό είναι σαν να δίνει ζωή στο πρόσωπό της!” είχε πει στο W Magazine.
Το συγκεκριμένο roller κοστίζει περίπου 25 ευρώ και μπορείς να το παραγγείλεις online και στο amazon!

Emily Ratajkowski

H Emrata όπως είναι στα social είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και όμορφα κορίτσια τώρα! ΄Ενα από τα μυστικά για την φροντίδα της επιδερμίδας της που έχει αποκαλύψει και κατά το παρελθόν είναι και το εξής: “Όταν θέλω η επιδερμίδα μου να είναι λαμπερή θα βάλω Aquaphor κάτω από τα μάτια μου το βράδυ. Κάνει την επιδερμίδα μου να είναι πιο σφριγηλή και ενυδατωμένη. Είναι πολύ καλή ειδικά όταν ταξιδεύω γιατί αποτρέπει την επιδερμίδα μου από το να ξεραθεί και να παράγει περισσότερα έλαια για να το εξισορροπήσει” είχε πει στο Into the Gloss.
Η Aquaphor δεν έρχεται στην Ελλάδα αλλά μπορείς να την βρεις online σε κάποια φαρμακεία και φυσικά να την παραγγείλεις από το εξωτερικό!

Kylie Jenner

Η Kylie Jenner έχει μια από τις ομορφότερες επιδερμίδες που έχουμε δει σε stars και είναι τοοοοοσο λάθος να έχεις αυτήν εδώ την επιδερμίδα και να κυκλοφορήσεις με τόσο make up στο πρόσωπό σου. Anywayzzz! H Κylie Jenner έχει πει κατά το παρελθόν στο application- site που έχει πως πού και πού βγάζει κάποιο σπυράκι και πως όταν συμβαίνει αυτό το must have προϊόν της είναι η Drying Lotion του Mario Badescu. Οι οδηγίες που έχει δώσει: βυθίζει μια μπατονέτα μέχρι το βάθος του μπουκαλιού κι έπειτα απλώνει τοπικά στο σπυράκι. Sos tip: χωρίς να το ανακινήσει!
Το συγκεκριμένο προϊόν το βρήκαμε στο beauty-hall.

Olivia Palermo

Εκτός από fashion icon η Olivia Palermo είναι και στις beauty λίστες μας, εκείνη με τα κορίτσια που έχουν τέλειες επιδερμίδες και μαλλιά. Κατά το παρελθόν έχει αποκαλύψει στο allure τι είναι αυτό που βοηθά την επιδερμίδα της να είναι όμορφη και λαμπερή: “Νομίζω πως η γυμναστική είναι το κλειδί για να έχεις όμορφη επιδερμίδα”. Η ίδια μάλιστα λέει ότι πολλές φορές κάνει γυμναστική μόνη της στο σπίτι βάζοντας ένα DVD και αντιγράφοντας τις κινήσεις από εκεί. Επίσης, ορκίζεται στην βαζελίνη για να κάνει το ντεμακιγιάζ της το βράδυ: “Δεν υπάρχει καμία μα καμία δικαιολογία να μην αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου ούτε για μια φορά! Δεν χρησιμοποιώ κανένα ιδιαίτερο προϊόν. Απλώς περνάω το πρόσωπό μου με βαζελίνη και βαμβάκι κάθε βράδυ!”.
Χμ! Γι’αυτό το tip επίτρεψέ μου να διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου. Η βαζελίνη ακούγεται πολύ βαριά για να την αντέξει κανείς. Και κυρίως οι πόροι της επιδερμίδας!

Scarlett Johansson

“Εδώ και αρκετό καιρό ψάχνομαι με ό,τι υπάρχει στη φύση. Είναι μια πολύ ωραία λύση αν θέλεις να φροντίσεις την επιδερμίδα σου χωρίς να της βάλεις όλα αυτά τα σκληρά χημικά που προτείνουν και οι δερματολόγοι. Η ίδια έχει δηλώσει ότι χρησιμοποιεί μηλόξυδο μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας της σαν toner γιατί την βοηθά να διατηρήσει το PH της στα σωστά επίπεδα. “Αν η επιδερμίδα σου είναι προβληματική ή αν βγάζεις συχνά σπυράκια, πραγματικά δρα θεραπευτικά. Κολλάει κάπως αλλά αν δεν αποφάσισες να κοιμηθείς απόψε με το αγόρι σου είναι ό,τι καλύτερο θα κάνεις στην επιδερμίδα σου.
Χμ… (εις στην δευτέρα): και για αυτό το tip επίτρεψέ μου να έχω τις επιφυλάξεις μου!

Read More

And More