6 ανεξίτηλα κραγιόν που μπορείς να φορέσεις κάτω από τη μάσκα σου (γιατί κανείς δεν θα μας στερήσει το glam)!

Αν έχεις δει το Sex and The City 2 θα θυμάσαι τη σκηνή που η Carrie Bradsaw και οι φίλες της φυγαδεύτηκαν στα Σουκς (μαροκινά παζάρια) από κάποιες γυναίκες με μπούργκες οι οποίες όταν τις αφαίρεσαν αποκαλύφθηκε από κάτω ότι φορούσαν τα πιο high fashion ρούχα. Αυτό το θέμα, λοιπόν, μου φέρνει στο νου αυτή τη σκηνή: γιατί ναι, μπορείς (και επιβάλλεται!) να φοράς μάσκα και να εξακολουθείς να έχεις από κάτω το πιο αγαπημένο σου κραγιόν. Γιατί καμία μάσκα δεν μπορεί να σου στερήσει τον glam εαυτό σου.

Από την άλλη, όμως, κάτι τέτοιο μπορεί να αποδειχθεί αρκετά risky γιατί το κραγιόν που θα βάλεις από κάτω μπορεί να βάψει από α) τη μάσκα σου μέχρι β) όλο σου το πρόσωπο και να φτάσει μέχρι τα μάγουλά σου. ‘Οχι, αν έχεις επιλέξει το σωστό, ανεξίτηλο κραγιόν. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας τα οποία καλύπτουν μια ευρεία γκάμα επιλογών: από τα πιο ανοιχτόχρωμα μέχρι τα πιο σκούρα!

 

Make Me Up Lip Cream, απόχρωση Comfort, €18.49. Όλες αναζητάμε την τέλεια nude απόχρωση για τα χείλη μας. Λοιπόν, αυτό το κραγιόν είναι αυτό που όλες αναζητάμε. Bonus: έχει ένα βελούδινο αποτέλεσμα στα χείλη χωρίς, όμως, να τα αφυδατώνει κι επιπλέον σετάρεται τέλεια με έντονα μάτια στα οποία εστιάζεται η προσοχή όταν φοράς τη μάσκα σου.

 

The Balm Meet Matt(e) Hughes, απόχρωση Chivalrous, Make Me Up, €20.47. Η πιο φωτεινή ροζ- φουξ απόχρωση που υπόσχεται αιώνια δέσμευση στα χείλη σου. Ένα από τα πιο long lasting υγρά κραγιόν που δοκίμασες ποτέ!

Bobbi Brown Luxe Liquid Lip Velvet απόχρωση Blood Orange, €20.50. Αυτό το πορτοκαλοκόκκινο χρώμα είναι η τέλεια επιλογή όσο διατηρείς ακόμη το μαύρισμα του καλοκαιριού και όσο ακόμη μπορείς να βρεις αυτό το κραγιόν με έκπτωση 50%.

 

KVD Vegan Beauty Everlasting Kitten, απόχρωση Outlaw, €11.50. Αυτό το κραγιόν είναι αγαπημένο μας για δύο πολύ βασικούς λόγους: πρώτον, γιατί έχει αυτό το τέλειο ζωηρό κόκκινο και δεύτερον, γιατί είναι σε mini μέγεθος που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα αν δεν είσαι… κραγιονού και θέλεις απλώς ένα κραγιόν που θα φοράς μια στο τόσο.

 

 

Huda Beauty Liquid Matte, απόχρωση Vixen, €24.95. Συνήθως τα liquid lipstick έχουν μια υφή που “κάθεται” στα χείλη πιο βαριά. Όχι, όμως, αυτό το liquid lipstick. Το χρώμα του είναι πλούσιο, έχει τέλεια απόδοση αλλά η αίσθηση που τελικά αφήνει στα χείλη είναι σαν να μην φοράς τίποτα!

MAC Retro Matte Liquid Lip Color, απόχρωση High Drama, €26.50. Τα retro matte κραγιόν της MAC είναι best seller και θα καταλάβεις γιατί όταν τα δοκιμάσεις. Και αν αναζητάς την τέλεια φθινοπωρινή απόχρωση, είναι αυτή που βλέπεις εδώ: High Drama. Αποδίδει τέλεια με ένα μόνο πέρασμα.

Ποια απόχρωση σου άρεσε περισσότερο; Κι επίσης, πώς σου φαίνεται η ιδέα να φοράς κραγιόν κάτω από τη μάσκα;

 

 

Read More

And More