6 tips που εφαρμόζει η Gisele για τέλεια μαλλιά το καλοκαίρι! Plus: Η σειρά Pantene Pro-V που χρησιμοποιεί!

Λατρεύουμε τον ήλιο και την θάλασσα! Και ναι, ανήκουμε σε εκείνη τη μεγάλη κατηγορία που ανυπομονούν για τις καλοκαιρινές διακοπές και για την στιγμή που θα περνάμε την ώρα μας κάνοντας βουτιές 24/7! Αλλά όσο εμείς περνάμε υπέροχα τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται και αφυδατώνονται! Άραγε, θα μπορούσε να υπάρχει τρόπος για να έχουμε όλες τόσο υπέροχα και υγιή μαλλιά όσο η Gisele που φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο ξέγνοιαστη;

Το νέο είναι ότι δεν χρειάζεται να ζηλεύεις άλλο τα υπέροχα μαλλιά της Gisele γιατί μας αποκάλυψε τα μυστικά της για να τα αποκτήσουμε κι εμείς! Και φυσικά, όλα ξεκινούν από το μπάνιο! Η Gisele είναι το πρόσωπο του Pantene Pro-V για την σειρά Αναδόμηση και Προστασία, την σειρά που έτσι κι αλλιώς έχει στο μπάνιο της και λατρεύουν τα μαλλιά της! Και στο εξής και τα δικά μας!

Η Gisele μας δίνει συμβουλές για να χαρούμε άφοβα το καλοκαίρι και να έχουμε όμορφα, λαμπερά μαλλιά σαν τα δικά της!

1. Ο δικός μου σύμμαχος για αυτό το καλοκαίρι είναι η σειρά Αναδόμηση και Προστασία.

2. Ο συνδυασμός του σωστού σαμπουάν και conditioner είναι απαραίτητος ενάντια στη φθορά από τον ήλιο, τη θάλασσα, το αλάτι ή το χλώριο της πισίνας.
3. Για περισσότερη ενυδάτωση χρησιμοποιήστε τη μάσκα Αναδόμηση και Προστασία 3-4 φορές την εβδομάδα.
4. Καθιερώνοντας μια σωστή ρουτίνα ομορφιάς το καλοκαίρι, τα μαλλιά σας θα είναι ενυδατωμένα, υγιή και γεμάτα λάμψη.
5. Αποφύγετε το έντονο styling και αφήστε τα μαλλιά σας να κινηθούν ελεύθερα και φυσικά.
6. Αποφύγετε τις θερμές ηλεκτρικές συσκευές, όπως το πιστολάκι, το ψαλίδι και την πρέσα που επιβαρύνουν την τρίχα τους καλοκαιρινούς μήνες, αφυδατώνοντάς την ακόμα περισσότερο.

Καλό, ξέγνοιαστο καλοκαίρι με μαλλιά super λαμπερά και υγιή όπως της Gisele!

Read More

And More