7 ρουζ που θα σε κάνουν να δείχνεις σαν να βγήκες από spa (και όχι από… καραντίνα)!

Περάσαμε περίπου πενήντα μέρες στο σπίτι. Πενήντα μέρες που ο ήλιος δεν έβλεπε την επιδερμίδα μας (ή δεν την έβλεπε όσο συχνά θα θέλαμε!) με αποτέλεσμα τώρα που μπορούμε να βγούμε εκεί έξω χωρίς να στείλουμε μήνυμα η επιδερμίδα μας να είναι χλωμή. Λοιπόν, την λάμψη και την ξεκούραστη όψη που δεν κατάφεραν να σου δώσουν όλες αυτές οι μάσκες που έκανες το προηγούμενο διάστημα θα σου την δώσει το σωστό ρουζ.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας ρουζ που σου δίνουν αυτή την τέλεια υγιή όψη στο πρόσωπο και σε μορφή πούδρας αλλά και σε κρεμώδη μορφή για να διαλέξεις το αγαπημένο σου!

Wild Rose Blush απόχρωση 12 Golden Pink, Korres, €18.00. Η βιταμίνη C είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και τη λάμψη που δίνει στην επιδερμίδα. Αυτό το ρουζ, λοιπόν, περιέχει βιταμίνη C και εκτός από το φυσικό αναψοκοκκίνισμα εξασφαλίσει στην επιδερμίδα μια υγιή όψη. Το χρώμα είναι υψηλής απόδοσης που σημαίνει ότι μπορείς να “χτίσεις” εσύ την ένταση που θες!

 

 

Glow to Go Blush & Highlighter Duo, Clarins, €29.00. Μας αρέσουν τα προϊόντα σε μορφή στικ γιατί είναι εύκολο να τα ανανεώσεις όπου και αν βρίσκεσαι. Αυτό εδώ, όμως, το στικ το αγαπάμε λίγο περισσότερο γιατί χάρη στα δύο άκρα του μπορείς να πετύχεις και λάμψη και χρώμα αφού από το ένα άκρο έχει highlighter και από το άλλο ρουζ.

 

Game Day απόχρωση Balmfire της The Balm, €26.00, www.makemeup.gr. Αν δεν ξέρεις ποια απόχρωση ρουζ να διαλέξεις αυτό εδώ σε βγάζει από τα διλήμματα αφού στην συσκευασία του θα βρεις δύο διαφορετικές αποχρώσεις: Το PRE-PARTY είναι μοβ/ροζ με χρυσή λάμψη ενώ το VICTORY θα σου δώσει μια λαμπερή ροζ λάμψη.

 

 

Cheeks Out Freestyle Cream Blush, Fenty, €22.95. Τα νέα ρουζ της Rihanna είναι κρεμώδη και έρχονται σε τέλεια χρώματα. Πέραν, όμως, αυτών έχουν την υπογραφή της RiRi και αυτό από μόνο του είναι ένας λόγος να τα θέλουμε στο νεσεσέρ μας!

 

Joli Blush Cheeky Coral, Clarins, €35.50. Είμαστε πανέτοιμοι για την επιστροφή μας στην κανονικότητα και στην ζωή στην πόλη! Αυτό το ρουζ, μάλιστα, περιέχει το σύμπλεγμα Anti-pollution με αντιοξειδωτικά που προστατεύουν την επιδερμίδα μας από τις εξωτερικές επιθέσεις. Μακιγιάζ και φροντίδα μαζί!

 

Honey Bronze Highlighting Dome, απόχρωση Pink, The Body Shop, €12.οο. Δεν ξέρουμε τι μας αρέσει περισσότερο σε αυτό εδώ το ρουζ: το σχήμα του που το κάνει τόσο πρακτικό ή αυτή η τέλεια μυρωδιά από μέλι;

 

Minimalist Whipped Powder Blush, απόχρωση Setsuko, Shiseido, €40.50. Μια εντελώς διαφορετική και ιδιαίτερη υφή από όλα όσα έχουμε δοκιμάσει: στην πρώτη επαφή του με την επιδερμίδα είναι κρεμώδες ενώ γρήγορα μεταμορφώνεται σε πούδρα!

 

Read More

And More