CHANEL FACTORY 5: Το θρυλικό Chanel No5 γιορτάζει τα 100 χρόνια και “μπαίνει” στις πιο αναπάντεχες συσκευασίες

Υπάρχουν κάποια προϊόντα που είναι iconic και που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε μια φορά στη ζωή σου. Η λίστα με τα προϊόντα αυτή είναι πολύ συγκεκριμένη και αν έπρεπε να τα βάλουμε και σε θέσεις, το Chanel No5 θα ήταν… No1! 

Φέτος, λοιπόν, το θρυλικό άρωμα κλείνει τα 100 χρόνια του και ο οίκος έχει ετοιμάσει πολλούς εορτασμούς. Μεταξύ άλλων, με αφορμή τα γενέθλια αυτά, αποφάσισε να κλείσει την εσάνς του No5 στις πιο αναπάντεχες συσκευασίες με αποτέλεσμα μια συλλεκτική συλλογή 17 προϊόντων η οποία αντλεί έμπνευση από την πλούσια ιστορία του αρώματος και συγκεκριμένα από τη διαχρονική συσκευασία του. Καταναλωτικά προϊόντα συστήνονται εκ νέου στο κοινό και μεταμορφώνονται σε αντικείμενα πόθου μέσα από την εικόνα του No5.  Η εμπειρία της πολυτέλειας γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας. 

Στη νέα συλλογή που αποτελεί ταυτόχρονα μια ωδή στην pop art θα βρεις 17 προϊόντα όπως το αφρόλουτρο, το body oil, το body cream κλπ να είναι κλεισμένα σε αναπάντεχες συσκευασίες που θυμίζουν δοχεία χρώματος, ανταλλακτικά για σαπούνι ή ακόμη και βερνίκια για παπούτσια, όλα τους εμπνευσμένα από το Chanel Factory. 

Η συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει από 29 Ιουνίου στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου και ήδη μετράμε αντίστροφα!

 

Read More

And More