Chanel: Η σειρά του Coco Mademoiselle οδηγεί σε νέα αρωματικά μονοπάτια

Το Coco Mademoiselle είναι ένα θρυλικό και εμβληματικό άρωμα. Και η ολοκληρωμένη σειρά είναι εκείνη που θα σε οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Η σύνθεση του αποτελείται από εσπεριδοειδή και ξυλώδης νότες που δημιουργούν μια ζεστή αίσθηση. Η νέα του εκδοχή είναι και πάλι αφιερωμένη στις γυναίκες που αγαπούν την υψηλή αισθητική και την κομψότητα και τα προϊόντα που αποτελούν τη  σειρά του Coco Mademoiselle προσφέρουν μια ολοκληρωμένη αρωματική εμπειρία.

Οι εσάνς του Coco Mademoiselle

L’ Extrait: Ένα κόσμημα για τις εξαιρετικές στιγμές: Τα λουλούδια τονίζουν τον αισθησιασμό και οι πολύτιμες πινελιές της ίριδας Pallida βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Το πληθωρικό κεχριμπάρι ακολουθεί χαρίζοντας ένταση στην εσάνς.

Eau de Parfum: Το άρωμα που αποκαλύπτει τη γυναικεία φύση με μοναδικό τρόπο. Τα δροσερά εσπεριδοειδή ενώνονται με το αισθησιακό πατσουλί και το γιασεμί με το τριαντάφυλλο. Στη νέα του εκδοχή έρχεται το βέτιβερ να τονίσει ακόμη περισσότερο τη σύνθεση.

L’ Eau de Parfum Inttense: Στην καρδιά της εσάνς βρίσκονται το τριαντάφυλλο και το γιασεμί που μπερδεύονται γλυκά με το ζεστό ινδονησιακό πατσουλί. Το πορτοκάλι Σικελίας και το περγαμόντο Καλαβρίας ενισχύουν την ένταση ενώ ο σπόρος τόνκα και η βανίλια από τη Μαδαγασκάρη χαρίζουν την γλυκιά υπογραφή τους. 

L’ Eau Privee: Η φρεσκάδα των εσπεριδοειδών και η ενέργεια του πατσουλί χαρίζουν την εθιστική ένταση ενώ το πορτοκάλι και η συμφωνία του γιασεμιού, του λευκού μόσχου και των ροδοπέταλων, αφήνουν μια απαλή αίσθηση.

The Body Oil: Τυλίγει το δέρμα με ένα μεταξένιο πέπλο προσφέροντας το μοναδική αρωματική συμφωνία. 

Fresh Hair Mist: Το σπρέι μαλλιών που μπορείς να χρησιμοποιείς από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

 

 

Read More

And More