H Elle Fanning μιλά για την ομορφιά και την γυναικεία ενδυνάμωση δίνοντας ένα δυνατό μήνυμα στη νέα γενιά

H Elle Fanning είναι νέα, όμορφη, ταλαντούχα και πρέσβειρα της L’ Oreal Paris. Στηρίζει την καμπάνια “Γιατί μου αξίζει” και στη συνέντευξη που ακολουθεί μιλά για την ομορφιάς, τη γυναικεία ενδυνάμωση, τα όνειρα της στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα στα νέα κορίτσια.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Fanning (@ellefanning)

Για εσάς, τι σημαίνει “Γιατί μου αξίζει”;

Η υπογραφή «Γιατί μου αξίζει» μου υπενθυμίζει να είμαι καλή με τον εαυτό μου και πώς πρέπει να εξοικονομώ χρόνο μέσα στην ημέρα για να φροντίσω και αγαπήσω τον εαυτό μου.

Είστε εκπρόσωπος μιας μάρκας που γιορτάζει την γυναικεία ενδυνάμωση εδώ και 50 χρόνια, πώς νιώθετε;

Από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου, θυμάμαι τις εκπροσώπους της L’Oréal Paris να λένε το εμβληματικό μήνυμα «Γιατί μου αξίζει». Το να γίνω μέλος της οικογένειας αυτής μεγαλώνοντας είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον εαυτό μου να λέει «Γιατί μου αξίζει» στην κάμερα για πρώτη φορά. Ανατρίχιασα. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη. Είμαι περήφανη που εκπροσωπώ μια τέτοια εταιρεία που είναι πολλά περισσότερα από μια μάρκα ομορφιάς. Η L’Oréal Paris είναι πρωταθλητής για όλες τις γυναίκες και ελπίζω ειλικρινά να καταφέρουμε να συνεχίσουμε να διαδίδουμε το μήνυμα για 50 ακόμη χρόνια ή και περισσότερα.

Πώς μπορεί να εμπνεύσει τις γυναίκες το «Γιατί μου αξίζει» ;

Το «Γιατί μου αξίζει» σου δίνει την «άδεια» να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσεις πόσο μοναδικός και ξεχωριστός είσαι. Αξίζουμε να είμαστε ο πιο τολμηρός, όμορφος, εκκεντρικός εαυτός μας και να είμαστε αποδεκτοί, από τους άλλους αλλά κυρίως από εμάς.

Πώς η ομορφιά έχει βοηθήσει τις γυναίκες στη ζωή τους;

Είτε πρόκειται για το πρώτο σας χορό, είτε για την πρώτη φορά που ψάχνετε στο συρτάρι μακιγιάζ της μαμάς σας, τα προϊόντα ομορφιάς είναι παρόντα σε τέτοιες ξεχωριστές αναμνήσεις. Για εμένα το μακιγιάζ είναι ένα δημιουργικό εργαλείο που μπορεί να μεταμορφώσει τον καθέναν. Στο επάγγελμά μου, ντύνομαι και χρησιμοποιώ το μακιγιάζ ως εργαλείο μεταμόρφωσης για τους χαρακτήρες που προσπαθώ να δημιουργήσω. Όλες οι γυναίκες στη ζωή μου χρησιμοποιούν την ομορφιά με διαφορετικούς τρόπους. Κάποιες για να αισθανθούν καλύτερα, άλλες για να σηματοδοτήσουν μια ειδική περίσταση, και άλλες απλά για να δοκιμάσουν μια νέα τάση. Η ομορφιά είναι μια μεγάλη ομπρέλα που καλύπτει πολλά περισσότερα από ένα απλό κραγιόν. Είναι μια μορφή έκφρασης και φροντίδας του εαυτού σου.

Ποιο είναι το μήνυμά σας για τις νεότερες γενιές των γυναικών σήμερα;

Ποτέ μην αφήνετε κανέναν να σας εγκλωβίσει και να σας πείσει ότι δεν είστε αρκετά καλοί. Μπορείτε να κάνετε το οτιδήποτε σκεφτείτε και ακόμη περισσότερα όταν χρησιμοποιείτε τις δικές σας μοναδικές ικανότητες. Πιστεύω πραγματικά ότι οι ιδιαιτερότητές σας είναι αυτές που σας δίνουν δύναμη.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Fanning (@ellefanning)

Ποια είναι η πιο αγαπημένη σας ανάμνηση από την συνεργασία σας με τη LOréal Paris;

Έχω ζήσει τόσες πολλές απίστευτες στιγμές στο πέρασμα των χρόνων με την L’Oréal Paris. Από τις Κάννες, στο Women of Worth Gala, και στη συνέχεια στον αέρα εφαρμόζοντας μάσκαρα και βάζοντας φτερά αγγέλου για μια διαφήμιση της «Lash Paradise». Πάνω απ ‘όλα όμως μου αρέσει να περνάω χρόνο με τους άλλους εκπροσώπους της μάρκας και να μαθαίνω από αυτούς. Είχαμε συμμετάσχει ακόμη και σε πασαρέλα στο Σηκουάνα! Βίωσα την πασαρέλα – φαντασίωσή μου!

 Ποια ήταν η πρώτη σας ανάμνηση από τη LOréal Paris;

 Μεγάλωσα με αυτή την εταιρεία, παρακαλώντας τη μαμά μου να μου αγοράσει μια νέα απόχρωση κραγιόν και αναμιγνύοντας τις σκιές της γιαγιάς μου. Η L’Oréal Paris είναι μια τόσο όμορφη και ζεστή κοινότητα που με έχει δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες. Με σκέφτονται ακόμη και στα γενέθλιά μου και μου στέλνουν λουλούδια.

Ποια γυναίκα σας έχει υποστηρίξει περισσότερο στη ζωή σας; Ποιο είναι το γυναικείο πρότυπο σας;

Η αδερφή μου. Με καταλαβαίνει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο σε αυτόν τον κόσμο. Είμαι τόσο τυχερή που μεγάλωσα με μια μεγαλύτερη αδελφή, η οποία είναι ουσιαστικά το μεγαλύτερο μου πρότυπο. Η ανυπέρβλητη δύναμή της δεν παύει ποτέ να με εκπλήσσει.

Ποια είναι τα κοινωνικά θέματα για τα οποία μάχεστε;

Η αλήθεια είναι ότι ήρθα πολύ κοντά με την Val Weisler, η οποία ήταν τιμώμενο πρόσωπο στο Women of Worth. Συναντηθήκαμε στο γκαλά και γίναμε φίλες. Η οργάνωσή της, «The Validation Project», είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός ενδυνάμωσης των νέων που διευκολύνει τα όνειρα των μαθητών με επαγγελματικά ταξίδια, προγράμματα κοινωνικής δικαιοσύνης και άλλα πολλά.  Είμαστε το μέλλον!

Μπορείτε να μοιραστείτε τα τελευταία σας νέα; Με τι ασχολείστε αυτόν τον καιρό;

Αυτήν τη στιγμή γυρίζω τη 2η σεζόν του «The Hulu’s The Great» στο Λονδίνο, στου οποίου την παραγωγή συμμετέχω και παράλληλα πρωταγωνιστώ. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η αδερφή μου και εγώ δημιουργήσαμε μαζί μια εταιρεία παραγωγής. Αρχίζουμε να δημιουργούμε και να συνθέτουμε έργα τα οποία μας αγγίζουν προσωπικά.

Κεντρική photo: Splash

Read More

And More