H beauty editor ξεκινάει detox challenge και αυτές είναι οι αλλαγές που θα κάνει

Η άνοιξη είναι η πιο ανανεωτική εποχή του χρόνου που δημιουργεί από μόνη της πολλές αφορμές για ανανέωση. Στο πλαίσιο αυτό της ανανέωσης αλλά και επειδή τελευταία ξόδευα λίγο παραπάνω χρόνο στο κινητό και κατανάλωνα και αρκετές παραπάνω θερμίδες, αποφάσισα να ξεκινήσω detox!

Detox σε όλα τα επίπεδα: detox από το κινητό, detox στην διατροφή και οπωσδήποτε detox και στο χαμόγελό μου. Το τελευταίο, μάλιστα, σου εξασφαλίζει και τρεις τόνους πιο λευκό χαμόγελο άμεσα! Θα στα αποκαλύψω όλα παρακάτω. Το detox challenge μου ξεκινάει από σήμερα, θα διαρκέσει δύο μήνες και σε όλη την διάρκεια αυτού του… detox ταξιδιού θα έχεις συνεχόμενα updates από μένα!

1.Detox στο χαμόγελό μου 

 

Μικρές αλλαγές που θα φέρουν μεγάλο αποτέλεσμα στην καθημερινότητά μου! Το detox ξεκινάει από το χαμόγελό μου αφού χάρη στην AIM White Now Smile Detox η διαδικασία γίνεται παιχνίδι. Η νέα οδοντόκρεμα της Aim περιέχει στη σύνθεση της άργιλο και ενεργό άνθρακα που απομακρύνουν τις τοξίνες και χαρίζουν 3 τόνους πιο λευκό χαμόγελο άμεσα ενώ περιέχει 94.5% συστατικά φυσικής προέλευσης. Τη σειρά της ΑΙΜ White Now Smile Detox συμπληρώνει και η αντίστοιχη οδοντόβουρτσα, με ίνες εμποτισμένες με ενεργό άνθρακα για λεύκανση απαλή με τα ούλα και ευθεία λαβή κατάλληλα σχεδιασμένη για ακριβή έλεγχο στο βούρτσισμα. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι έχοντας στο πλευρό μου την AIM το πρώτο βήμα του detox γίνεται παιχνίδι! Ανυπομονώ να δω τα αποτελέσματα στο χαμόγελό μου και ξέρω πως θα είναι άμεσα!

2.Detox στη διατροφή μου

Το τελευταίο διάστημα λίγο το lockdown και πολύ οι αγαπημένες μου σειρές στο Netflix με έκαναν να τρώω πολύ από… πολλά απαγορευμένα φαγητά και ακατάστατες ώρες. Το Detox στην διατροφή μου, λοιπόν, ξεκινάει από σήμερα και περιλαμβάνει τα εξής:

-Οκτώ με δέκα ποτήρια νερό στα οποία βάζω λεμόνι και φράουλες, πλούσια και τα δύο σε αντιοξειδωτική βιταμίνη C. Επιπλέον έτσι το νερό μου αποκτάει περισσότερη γεύση. 

-Ένα μεγάλο μπολ σαλάτα καθημερινά. Έτσι θα παίρνω και τις απαραίτητες βιταμίνες ενώ τρώγοντας ένα μεγάλο μπολ σαλάτας θα τρώω πολύ λιγότερο από τα υπόλοιπα. Μαρούλι, καρότο, μπρόκολο, ντοματίνια, καρύδια και αρκετό λάδι μπαλσάμικο είναι η αγαπημένη μου σαλάτα. 

-Τσάι με μια μεγάλη κουταλιά μέλι κάθε φορά που έχω ανάγκη από γλυκό. Το τσάι περιέχει τανίνες και το μέλι είναι το πιο υγιεινό… γλυκό που μπορείς να φας!

3.Detox από το κινητό μου 

Η ημερήσια αναφορά που έδειχνε πόσο χρόνο ξοδεύω καθημερινά στο κινητό μου είχε φτάσει τις τέσσερις ώρες και κάτι λεπτά. Τέσσερις ώρες και κάτι λεπτά ήταν η πρώτη part time δουλειά που έκανα ως φοιτήτρια! Ξόδευα όσο θα ξόδευα σε μια part time δουλειά πάνω από το κινητό μου! Σοκ! Ο στόχος μου, λοιπόν, στο πλαίσιο αυτού του detox challenge είναι να αφιερώνω αν όχι τέσσερις, τρεις ώρες καθημερινά στο διάβασμα αντί του scroll down στο instagram. Είμαι πολύ περίεργη να δω πόσα βιβλία θα καταφέρω να διαβάσω μέχρι το τέλος αυτού του challenge σε 60 μέρες από τώρα!

Last chance info: αυτό το post γράφεται την πρώτη μέρα του detox challenge που έχω βάλει στον εαυτό μου. Είναι πρωί, έχω ήδη πλύνει τα δόντια μου με την Aim White Now Smile Detox που χαρίζει έως τρεις τόνους πιο λευκό χαμόγελο άμεσα και ανυπομονώ για τις μέρες που έρχονται!

Read More

And More