Kristen Stewart: Χάρη στο τελευταίο της look ανακηρύσσεται και επίσημα το νέο beauty icon

H Kristen Stewart είναι γοητευτική, ταλαντούχα και με ένα ξεχωριστό look που συζητείται πολύ. Τον τελευταίο καιρό όμως κάθε της beauty look είναι και ένα μικρό αριστούργημα ενώ τολμά να κάνει αλλαγές τόσο στο χρώμα και το μήκος των μαλλιών της που της ταιριάζουν πολύ. Την είδαμε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας με το τέλειο strawberry blonde και η αλήθεια είναι πως άφησε άφωνους τους θαυμαστές της. Υπεύθυνος είναι ο αγαπημένος της hairstylist Adir Abergel που βρίσκεται στο πλάι της σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις. Το μακιγιάζ της επιμελείται η Jamie Greenberg που χρησιμοποιεί τις πιο σοφιστικέ γήινες αποχρώσεις για να τονίσει τα χαρακτηριστικά της Kristen. 

Αργά αλλά σταθερά και χωρίς εκκεντρικά looks η Kristen εξελίσσεται στο επόμενο beauty icon. Και η τελευταία της εμφάνιση στην πρώτη σειρά του fashion show του οίκου Chanel για την επόμενη σεζόν το αποδεικνύει. Ο Abergel μάζεψε τα μαλλιά της Stewart σε ένα 90’s, νοσταλγικό up dο, με βαθιά sleek χωρίστρα στην άκρη και όγκο στην κορυφή που θεωρείται πολύ μεγάλη τάση. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir)

To hairstyle συνδυάστηκε με ένα εξίσου εντυπωσιακό make up. Το cat eye δημιουργήθηκε με μια έντονη κόκκινη απόχρωση ενώ το μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου ήταν εκείνο που τελειοποίησε το smoky. 

Read More

And More