Lipscanner: το νέο App του οίκου Chanel θα βρεις την τέλεια απόχρωση κραγιόν που πάντα έψαχνες!

Ο οίκος Chanel είναι pioneer σε όλα τα επίπεδα αλλά το τελευταίο του app ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά. Λέγεται Lipscanner και είναι ο τρόπος που θα αγοράζουμε τα καλλυντικά μας στο μέλλον. Χάρη στον οίκο Chanel! Ας γίνουν οι συστάσεις…

Όλες έχουμε βρεθεί εκεί: έχουμε δει ένα μοντέλο σε ένα περιοδικό που φορούσε το τέλειο κραγιόν και ευχόμασταν να ξέρουμε ποιο είναι και, ακόμη περισσότερο, πώς δείχνει πάνω μας. Ή έχουμε δει μια τσάντα με το τέλειο berry χρώμα και έχουμε φανταστεί πως αυτό το χρώμα είναι η απόχρωση κραγιόν που πάντα αναζητούσαμε! Well, με το Lipscanner μπορείς να βρεις ποιο είναι αυτό το χρώμα αρκεί να το σκανάρεις!

LOVE IT. SCAN IT. FIND YOUR PERFECT LIPSTICK!

Δύο μόνο click αρκούν για να ανακαλύψεις την επιθυμητή απόχρωση. ”Σκανάροντας” το χρώμα που σε εμπνέει (μια φωτογραφία σε ένα περιοδικό, μια αφίσα στο δρόμο, ένα κομμάτι υφάσματος, ένα αντικείμενο, τα χείλη μιας φίλης), το Lipscanner σου προτείνει την πλησιέστερη απόχρωση από όλη τη συλλογή κραγιόν του οίκου CHANEL, αναγνωρίζοντας την υφή του (matte, glossy), ενώ παράλληλα σου επιτρέπει να δοκιμάσεις εικονικά το κραγιόν στα χείλη σου.

Η εφαρμογή Lipscanner της Chanel διατίθεται δωρεάν σε iPhones στη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία, την Κορέα και 15 ακόμη χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, μέσα από το Apple App Store.

 

Read More

And More