Shag awards! Τα ωραιότερα shag κουρέματα των διασήμων που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού μετά το Πάσχα

Αυτές τις μέρες όλοι έχουμε λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο για να πάμε βόλτες, να χαζέψουμε ωραίες  εικόνες και να πάρουμε και μερικές ιδέες για το πώς θα ανανεώσουμε την εμφάνισή μας. Μιλώντας για εμφάνιση, τα μαλλιά είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο νου και μιλώντας για ωραίες εικόνες στους instagram λογαριασμούς των διασήμων βλέπουμε να πρωταγωνιστεί ένα κούρεμα: το shag!

To shag δεν είναι κάτι νέο! Πρόκειται για αυτό το κούρεμα με τα πολλά layers το οποίο μεσουρανούσε στα 80’s αλλά τα τελευταία πέντε- έξι χρόνια το βλέπουμε ξανά και ξανά μπροστά μας. Μάλιστα, κάποια από τα πιο αγαπημένα μας it girls όπως η Alexa Chung έχουν αυτό ως το signature κούρεμά τους ενώ κάποιες άλλες μόλις το υιοθέτησαν (βλ. Cara Delevingne). 

Σε αυτό το θέμα, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας shag κουρέματα των διασήμων που θα σε κάνουν να σηκώσεις το τηλέφωνο για να κλείσεις ραντεβού. 

Anne Hathaway

@hairbyadir

Το shag κούρεμα είναι ένα κούρεμα με πολλά layers που “γράφει” πολύ ωραία σε όσες έχουν highlights. Αλλά αυτό δεν είναι μονόδρομος πράγμα που αποδεικνύεται από την Anne Hathaway! 

Freja Beha Erichsen

 

@frejaerichsen

Το top model με τα σπαστά μαλλιά του και τα πολλά layers ήταν από τις πρώτες που μας μύησε σε αυτό το κούρεμα όταν άρχισε να γίνεται ξανά τάση, τέσσερα- πέντε χρόνια πριν. 

Billie Eilish 

@billieeilish

Η Billie Eilish αφότου κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ για την καριέρα της στο Apple TV αποφάσισε να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της και το πέτυχε με ένα reel blonde (αυτό το πολύ ανοιχτό ξανθό που είναι τεράστια τάση) και μια πιο οριοθετημένη εκδοχή του shag, του κουρέματος που είχε έτσι κι αλλιώς από πριν απλώς πλέον ενίσχυσε με μερικές ακόμη φράντζες. 

Selena Gomez

@selenagomez 

Μπορεί η Selena Gomez να μην έχει αυτά τα μαλλιά τώρα, αλλά αυτό εδώ το shag κούρεμα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας με την οποία την έχουμε δει κατά καιρούς και αποτελεί και μια μικρή υπενθύμιση ότι οι σγουρές ή, έστω, με μπούκλες αφέλειες είναι πολύ stylish!

Julianne Hough

@juleshough

Η λογική του shag κουρέματος είναι πως από την στιγμή που θα το επιλέξεις δεν θα χρειαστεί να κάνεις και πολλά για τα μαλλιά σου! Πρόκειται για ένα effortless και πολύ φυσικό κούρεμα, γι’ αυτό και το αγαπούν τόσο οι Γαλλίδες. 

Alexa Chung

@alexachung 

Ναι, μπορείς να κουρέψεις τα μαλλιά σου shag ακόμη και αν έχεις λεπτή τρίχα ή λίγα μαλλιά. Και δεν έχουμε καλύτερη απόδειξη από την ίδια την Alexa Chung!

Jennifer Lopez

@chrisappleton1

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε το shag σε ύψος που φτάνει μέχρι τους ώμους ή ελάχιστα πιο κάτω αλλά αυτό δεν είναι μοναδική επιλογή. Μπορείς να επιλέξεις shag και να διατηρήσεις το πολυυυυυυυυ μακρύ μήκος των μαλλιών σου όπως είδαμε παραπάνω στην Jennifer Lopez. Αυτό το μήκος δείχνει τέλειο σε όσες έχουν μακριά μαλλιά που δεν χρειάζεται να κάνουν και πολλά με το styling!

Cara Delevingne 

@caradelevingne

Το κούρεμα της Cara Delevingne είναι πολύ πιο κοντά στα 80’s παρά στην εκδοχή του shag όπως το έχουμε συνηθίσει σήμερα. 

Read More

And More