The Artpit Collection: Μια έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στην ομορφιά που κρύβεται παντού

Το σώμα είναι ο ναός μας και αυτό σημαίνει πως επιβάλλεται να το αγαπάμε, να το προστατεύουμε και να το σεβόμαστε όπως του αξίζει. Κι αν υπάρχουν κάποια σημεία που τα κρύβουμε, ήρθε η στιγμή να τα “αγκαλιάσουμε”.  Το Dove, με τις καμπάνιες που δημιουργεί τα τελευταία χρόνια, μας αφυπνίζει και μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει χώρος για ανασφάλειες. Αντίθετα, οι μικρές ατέλειες και τα σημεία που θεωρούμε ταμπού είναι αναπόσπαστο κομμάτι μας. Και οι μασχάλες ανήκουν σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία. 

Είναι ένα κρυμμένο σημείο και ήρθε η ώρα να δεις την ομορφιά του και το Dove το κάνει με τον πιο δημιουργικό τρόπο: Με την έκθεση “The Artpit Collection”, μια έκθεση ζωγραφικής που διοργανώθηκε στον εκθεσιακό χώρο του μετρό Συντάγματος στις 1, 2 και 3 Ιουλίου όπου οκτώ καταξιωμένοι φωτογράφοι δημιούργησαν τις δικές τους ιστορίες. Έργα που αναδεικνύουν τη γυναικεία μασχάλη, το καλά κρυμμένο και πιο παρεξηγημένο σημείο του σώματος.

Μια γυναίκα στο βυθό της θάλασσας με τα χέρια ελεύθερα και απλωμένα. Καταμεσήμερο, καλοκαίρι στο κέντρο της Αθήνας. Σε ένα σκοτεινό δωμάτιο ή μπροστά από τον καθρέφτη. Όλες είναι σκηνές από τη δική μας ζωή και τις κρυμμένες σκέψεις ή σημεία μας.   

Και το Dove στο πλάι μας, ως υπέρμαχος της αληθινής ομορφιάς, ανοίγει διάλογο με τον πιο δημιουργικό τρόπο αλλά και τον δρόμο προς την απλή και πραγματική περιποίηση. Έμπνευσή της είμαστε όλες εμείς οι γυναίκες που πρέπει επιτέλους να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή του σώματος. Το Dove μας καλεί να αφήσουμε πίσω μας ταμπού και περιορισμούς και να το φροντίσουμε. 

Μας υπενθυμίζει πως έχουμε έναν σύμμαχο: Την αγαπημένη σειρά αποσμητικών Dove και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τη σύνθεσή της και να αφεθούμε στην εμπειρία φροντίδας, περιποίησης και προστασίας. Χάρη στα πλούσια ενυδατικά στοιχεία της σειράς, η περιοχή της μασχάλης παραμένει δροσερή, απαλή και ανανεωμένη και αυτό μεταφράζεται σε άνεση, ασφάλεια και απελευθέρωση.  Είναι η πιο απλή κίνηση αγάπη προς το σώμα μας. Του το οφείλουμε.