Tips για να αποκτήσεις το ωραιότερο καλοκαιρινό beauty look

Το φετινό καλοκαίρι είναι ξεχωριστό μιας και πρόκειται για το πρώτο μετά από τρία σχεδόν χρόνια που έμεινες προστατευμένη και οι διακοπές σου ήταν ολιγοήμερες και με ιδιαίτερη προσοχή. Συνεχίζεις βέβαια να είσαι προσεκτική αλλά υιοθετείς πια τα ωραιότερα beauty looks ever ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των experts.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Φροντίζεις δέρμα και μαλλιά ώστε να έχουν φυσική λάμψη και υγιή όψη ενώ όσο αφορά στο μακιγιάζ είναι πιο glam chic από ποτέ. Κι αν είσαι έτοιμη να φύγεις για διακοπές ή βρίσκεσαι ήδη εκεί θα πρέπει να σου υπενθυμίσω τα beauty tips που θα σου χαρίσουν το ωραιότερο look ever.

  • Αντηλιακή προστασία: Είναι πάρα πολύ σημαντικό να επιλέξεις τη σωστή αντηλιακή κρέμα προσώπου αλλά και να γνωρίζεις την ποσότητα που πρέπει να εφαρμόσεις. Συνήθως απλώνεις λιγότερο και ποτέ περισσότερο. Η Ακαδημία Δερματολογίας της Αμερικής έχει αυτή την θεωρία του one shot, δηλαδή ποσότητα ικανή να γεμίσει ένα σφηνάκι για κάθε επιφάνεια δέρματος (π.χ. ώμοι, κοιλιά κλπ). Μην παραμελείς σημεία του σώματός σου όπως πίσω από τα γόνατα, στο κουντεπιέ και στα αυτιά. Το καλοκαίρι ο συνδυασμός της ζέστης, του ιδρώτα και κάποιων καλλυντικών με βαριά σύνθεση μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να φράξουν οι πόροι σου και να δημιουργηθούν σπυράκια. Γι’ αυτό αν χρησιμοποιείς κάποια βαριά κρέμα τον χειμώνα (ενυδατική κυρίως) θα πρέπει να την αλλάξεις το καλοκαίρι. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό το αντηλιακό του προσώπου σου να είναι επίσης ελαφρύ. Αναζήτησε στην συσκευασία την ένδειξη Μη φαγεσωρογόνο ή Non-comedogenic.
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena (@helenachristensen)

  • Ενυδάτωση. Σκέψου ότι η επιδερμίδα μας λειτουργεί ως προστατευτικό φράγμα απέναντι στις περιβαλλοντικές επιθέσεις, την μόλυνση, τα βακτήρια. Όταν, λοιπόν, ενυδατώνεις αυτό το φράγμα τότε γίνεται πιο παχύ και λειτουργεί πιο σωστά. Ένα tip που κάνω κάθε καλοκαίρι είναι το εξής. Πριν απλώσεις την ενυδατική σου πάρε ένα face mist ψέκασε το πρόσωπό σου και έτσι όπως είναι βρεγμένο κάνε απαλές κινήσεις μασάζ. Δεν θα ενυδατωθείς απλώς αλλά η επιδερμίδα σου θα αποκτήσει και μια τέλεια λάμψη υγείας.
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

  • Κάνε απολέπιση την σωστή ώρα: Θα σε βοηθήσει να κρατήσεις το μαύρισμά σου περισσότερο και πιο σωστά αφού απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα χαρίζοντας λάμψη. Στο πρόσωπο, τώρα, η ήπια απολέπιση θα βοηθήσει να παραμείνουν ανοιχτοί οι πόροι και να μην αποφύγεις την εμφάνιση ατελειών όπως είναι τα σπυράκια. Κι επειδή η απολέπιση κάνει την επιδερμίδα πιο ευαίσθητη καλό είναι να την αποφεύγεις τις πρωινές ώρες εκτός αν χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια αντηλιακό με SPF50.
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

  • Η αλόη είναι ο νέος καλύτερος φίλος του καλοκαιριού. Χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση της, προσφέρει άμεση ανακούφιση και έντονη αίσθηση δροσιάς.
  • Μαλλιά: Ένα Clarifying shampoo είναι η καλύτερη λύση. Πρόκειται για το προϊόν που καθαρίζεις τόσο τα υπολείμματα τόσο από τα μαλλιά όσο και από το τριχωτό του κεφαλιού. Σωστό είναι επίσης να βρέχεις τα μαλλιά σου πριν μπεις στη θάλασσα ή την πισίνα! Με αυτό τον τρόπο δεν θα απορροφήσουν το αλάτι ή το χλώριο που προκαλούν ξηρότητα και θαμπάδα.
  • Μακιγιάζ:  Άλλαξε τις αποχρώσεις των προϊόντων που χρησιμοποιείς στην πόλη.  Όταν μαυρίζεις και το πρόσωπό σου αποκτά αυτό το ηλιοκαμμένο, sexy χρώμα και η κλασική ανοιχτή μπεζ απόχρωση της βάσης δημιουργεί ένα γκρι εφέ που δεν κολακεύει. Μια bronzing powder είναι εκείνη που θα χαρίσει καλοκαιρινή λάμψη στο δέρμα αρκεί να την εφαρμόσεις στα σημεία που βλέπει ο ήλιος και όχι σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Read More

And More