Total30: Οι φακοί επαφής που δεν καταλαβαίνεις ότι φοράς

Τα γυαλιά μυωπίας είναι μεν ένα αξεσουάρ που προσθέτει στιλ στο look αλλά, αν το καλοσκεφτείς, πρακτικά δεν τα λες. Πώς θα φορέσω τα αγαπημένα μου γυαλιά ηλίου; Κι αν σπάσουν τι θα κάνω; Πόσα ζευγάρια πρέπει να έχω; Ένα ζευγάρι στην τσάντα, ένα στο συρτάρι του γραφείου κι ένα στο σπίτι είναι καλά; Κι αν μεγαλώσει η μυωπία, θα πρέπει να αλλάξω φακούς σε όλα… Αγχωτικό. Και αρκετά εκνευριστικό μπορώ να πω. Η λύση για μένα είναι οι φακοί επαφής.

Προσωπικά, χρησιμοποιώ μηνιαίους φακούς. Λύνουν όλα τα παραπάνω ζητήματα. Αλλά… προκύπτουν άλλα. Η αίσθηση ξένου σώματος στο μάτι είναι το χειρότερο. Νιώθεις ότι κάτι έχει μπει στο μάτι σου. Το μάτι κοκκινίζει, ερεθίζεται, πρέπει να περιμένεις να ηρεμήσει, ίσως να χρειαστεί και να τους αφαιρέσεις τελείως. Άλλες πάλι, μετά από 8 ώρες περίπου μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, η ξηρότητα και οι ερεθισμοί που προκαλούν στα μάτια οι φακοί σε κάνουν να μοιάζεις σαν να έκλαιγες ώρες. Τα τρίβεις για να ανακουφιστείς και καταλήγεις σαν τα συμπαθέστατα πάντα -τζάμπα η ώρα που σπατάλησες στον καθρέφτη για να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ. Βγάζεις φακούς, βάζεις γυαλιά για να ηρεμήσεις και πάλι από την αρχή.

Κι έρχεται το βράδυ. Και θες να βγεις για ένα ποτό, χειμώνα, σε εσωτερικό χώρο. Όλα καλύπτονται από ένα πέπλο ομίχλης, γιατί οι φακοί σου έχουν θαμπώσει. Και μετά από δέκα λεπτά όλοι σε ρωτάνε: Νυστάζεις; Και φταίνε πάλι οι φακοί επαφής, που έχουν  στεγνώσει από την έλλειψη οξυγόνου κι η εντυπωσιακή και σέξι εμφάνιση που είχες φανταστεί έχει πάει περίπατο.


Πίστεψέ με, έχω δοκιμάσει πολλούς διαφορετικούς φακούς επαφής, για να αντιμετωπίσω όλα αυτά. Μέχρι που αποφάσισα να δοκιμάσω τους Total30™, που με εξέπληξαν ευχάριστα. Με δύο νέες καινοτομίες, τη Water Gradient (μεταβλητή περιεκτικότητα σε νερό) και την καινοτομία Celligent  (για τη μέγιστη αντίσταση σε βακτήρια, λιπίδια, και βλαβερές εναποθέσεις), προσφέρουν περισσότερη υγρασία σε όλα τα  σημεία του φακού που τα μάτια το έχουν περισσότερη ανάγκη. Αποτέλεσμα; Εξαιρετική άνεση που διαρκεί όλη την ημέρα! Σαν να αγγίζει το μάτι μου ένα απαλό στρώμα ενυδάτωσης με εξαιρετική διαπνοή.


Η αίσθηση εφαρμογής είναι απίστευτη: ευχάριστοι, απαλοί και λείοι, σαν να μη φοράω φακούς. Ποια είναι η διαφορά τους, θα αναρωτηθείς. Οι TOTAL30™  προσφέρουν ισχυρό επίπεδο υγρασίας και ενυδάτωσης, για ένα σταθερό δακρυϊκό φιλμ στα μάτια, άρα άνεση κατά τη διάρκεια πολύωρης χρήσης φακών επαφής και μείωση των ερεθισμών, των δυσανεξιών και των μολύνσεων. Επιπλέον, προστατεύουν από τη UVΑ και UVB ακτινοβολία κατά 90% και κατά 34% από τη βλαβερή μπλε ακτινοβολία, που εκπέμπουν όλες οι led οθόνες υπολογιστών, tablet, και κινητών.

Και η φροντίδα των φακών TOTAL30 δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Στο τέλος κάθε ημέρας αφαιρώ τους φακούς total30, τους καθαρίζω και τους αποθηκεύω στη θήκη των φακών επαφής μαζί με το υγρό διάλυμα ώστε να είναι έτοιμοι για την επόμενη φορά που θα τους φορέσω. Ιδανικός συνδυασμός για τους μηνιαίους μου φακούς total30 το OPTI-FREEpuremoist, ένα βολικό και εύκολο στη χρήση πρωτοποριακό διάλυμα απολύμανσης

Και εξασφάλισε καθαρούς και άνετους φακούς επαφής και διαρκή άνεση όλη μέρα, κάθε μέρα!


Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κι εσύ τους φακούς TOTAL30™; Με δύο απλές κινήσεις κάθε πρωί θα βλέπεις καθαρά χωρίς να κουράζεις τα μάτια σου ή να ψάχνεις τα γυαλιά σου.

Μπορείτε να βρείτε τους μηνιαίους φακούς επαφής TOTAL30 στο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων https://www.mylenses.gr/store-locator-total.

 Διανέμεται στην Ελλάδα από τη ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIONAL A.E.B.E, τηλ. 2103500810