Αγόρασε τώρα το ιδανικό άρωμα για το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έφτασε και φέρνει μαζί του υπέροχες μυρωδιές. Καιρός να κρύψεις στο βάθος του boudoir σου τα χειμερινά σου αρώματα και να επενδύσεις σε ένα νέο καλοκαιρινό, πιο δροσερό άρωμα το οποίο θα περιέχει στη σύνθεσή του λιγότερο οινόπνευμα. Έτσι, θα αποκλείσεις την πιθανότητα δημιουργίας δυσχρωμιών ή φωτοευαισθησίας που μπορεί να προκαλέσει ένα βαρύ άρωμα σε συνδυασμό με τον έντονο ήλιο στο δέρμα σου. Πώς όμως θα επιλέξεις το άρωμα που σου ταιριάζει απόλυτα; Ακολούθησε τους παρακάτω χρυσούς κανόνες και βρες το αγαπημένο σου άρωμα με το οποίο θα περάσεις το υπόλοιπο του καλοκαιριού!

Κάνε υπομονή!
Ψέκασε το άρωμα πάνω σου και περίμενε 2-3 λεπτά μέχρι να το μυρίσεις. Επίσης, απόβαλε την συνήθεια να τρίβεις τους καρπούς σου γιατί έτσι το άρωμα αλλοιώνεται!

Δοκίμασέ το όπως ένα ρούχο…
Δοκίμασε το άρωμα σε στεγνό και καθαρό δέρμα. Μην αγοράσεις ένα άρωμα επειδή απλά το μύρισες στην κολλητή σου. Οι πιθανότητες να μυρίζει διαφορετικά πάνω σου είναι αυξημένες. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και με το ειδικό δοκιμαστικό χαρτάκι που σου δίνουν στα καταστήματα καλλυντικών.

Γιατί και πότε να επιστρέψεις στο κατάστημα

Αποφάσισες να επενδύσεις στο νέο σου άρωμα; Προτού φτάσεις στο ταμείο, ζήτησε από τις πωλήτριες να σου δώσουν ένα δειγματάκι. Παρ’ το μαζί σου και δοκίμασέ το για 1-2 μέρες. Έτσι, θα τεστάρεις την διάρκειά του, το πώς αποτυπώνεται στο σώμα σου όσο περνάει η ώρα αλλά και το αν σου αρέσει πραγματικά σε βάθος χρόνου.

Window shopping!
Για να είσαι ενημερωμένη πριν αγοράσεις το καλοκαιρινό σου άρωμα κάνε κλικ εδώ και δες ο,τι πιο νέο!

Καλό καλοκαίρι!

Read More

And More