Αλήθεια τώρα; Κάνουν contouring και στους γλουτούς!

Έναν χρόνο πριν η λέξη contouring ήταν κάτι πολύ φρέσκο που ψάχναμε να βρούμε τα τι και τα πώς. Έναν χρόνο μετά αυτή η τεχνική γίνεται από την κορυφή μέχρι τα νύχια (ok, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε contouring ΚΑΙ στα νύχια!). Έτσι, λοιπόν, μετά το contouring στο λαιμό που είδαμε εδώ και το contouring στα πόδια που είδαμε εδώ μόλις εντοπίσαμε κι ένα άλλο σημείο στο οποίο αυτές οι τρελές γυναίκες κάνουν contouring!

Και είναι οι γλουτοί!


Σε πρώτη φάση, το παραπάνω βίντεο μοιάζει να είναι το ένα βήμα πριν την πλαστική γλουτών (αυτό που ο γιατρός σημειώνει τα σημεία του σώματος στα οποία θα επέμβει με μαρκαδόρο). Αλλά αργότερα όταν παίρνει στα χέρια της το Hula Bronzer της Benefit (super προϊόν ποθ βρίσκεις στα Sephora) και το Glow Kit της Anastasia Beverly Hills καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για contouring.

Μερικές δικές μου απορίες:
– Ποια έχει το χρόνο να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο και να αφιερώσει μια ώρα (τόσο περίπου υπολογίζω πως χρειάζεται) για να κάνει contouring πού; Στους γλουτούς; (εύλογη)
– Σε ποια περίπτωση μια γυναίκα θα έκανε contouring στους γλουτούς; Στην παραλία, ας πούμε; Και δεν θα μπορεί ούτε να κολυμπήσει ούτε να ξαπλώσει στην ξαπλώστρα ας πούμε μιας και θα γεμίζει με bronzing make up και shimmering powder τα πάντα; (πιο εύλογη)

Εδώ καλά- καλά οι περισσότερες δεν κάνουμε ή/και δεν έχουμε την υπομονή να κάνουμε ή/και δεν έχουμε τον χρόνο να κάνουμε contouring στο πρόσωπο. Εκτός αν δεις αυτό το βίντεο και αλλάξεις γνώμη γιατί η Έλενα Χατζηνικολίδου μας κάνει μαθήματα contouring και τα κάνει όλα να φαίνονται τοοοοοσοοο απλά!

Read More

And More