Almost there! Αυτά είναι τα βερνίκια που φοράνε οι πριγκίπισσες!

Είναι επίσημο! Ο πρίγκιπας Χάρι αρραβωνιάστηκε την Meghan Markle και οι photo από τα χορταστικά close ups έκαναν τον γύρω του κόσμου. Φυσικά και ο beauty κόσμος (που είναι στον δικό του κόσμο) στάθηκε στο βερνίκι. Η ίδια εμφανίστηκε με ένα ημιδιάφανο βερνίκι σε pale pink που κατά πάσα πιθανότητα είναι το Ballet Slippers της Essie. Το ίδιο βερνίκι φοράει η βασίλισσα από το 1989.

Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει βασιλικό πρωτόκολλο που απαγορεύει στην βασίλισσα και τις πριγκίπισσες να φοράνε οποιοδήποτε άλλο βερνίκι πέρα από κάποιο nude ή ημιδιάφανο στις δημόσιες εκδηλώσεις στις οποίες παρευρίσκονται. Και με δεδομένο ότι η ζωή τους είναι γεμάτη από τέτοιες εκδηλώσεις, η επιλογή τους είναι μονόδρομος.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: η Meghan Markle αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Χάρι αλλά δεν θα μπορεί να βάψει ποτέ τα νύχια της μαύρα. Οκ! Οκ! Μπήκα σε πειρασμό και ζήτησα από την γραφίστριά μας (aka Μαρία Χριστοπούλου) να κάνει αυτό! Πόσο rock και ανατρεπτικό θα ήταν να εμφανιζόταν η νέα πριγκίπισσα με μαύρα νύχια; Και πώς θα αντιδρούσε η βασίλισσα Ελισάβετ που για το παλάτι κάτι τέτοιο θα ήταν τουλάχιστον σκανδαλώδες;

Εχμ! Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Συγκεντρώσαμε για εκείνη (και για όλες εμάς που λατρεύουμε τα nude ή/και ημιδιάφανα ή/και almost there βερνίκια) εννιά διαφορετικές προτάσεις που είναι και stylish και έχουν την έγκριση της βασίλισσας!

Ballet Slippers, Essie, €12.00. Αυτό είναι το αγαπημένο βερνίκι της βασιλικής οικογένειας με το οποίο βάφει τα νύχια της και η ίδια η βασίλισσα. Έχει ένα ημιδιάφανο, ροζ αποτέλεσμα που αν θέλεις να το ενισχύσεις μπορείς να βάλεις από κάτω μια στρώση πιο λευκού.

Toasted Sugar, Tom Ford, €35.01. Το τέλειο neutral και μια φόρμουλα που προσφέρει υψηλή κάλυψη και λάμψη ενώ το χρώμα μένει σταθερό και ζωηρό για πολλές μέρες.

Ballerina, Chanel, €26.00. Είναι το χρώα που αγαπούν οι σχεδιαστές και οι make up artists και που χρησιμοποιούν αφειδώς στα fashion shows σε Μιλάνο και Παρίσι. Τόσο κλασικό όσο η τσάντα 2.55.

Muguet 108, Dior, 27.80. Είναι ένα από τα best seller χρώματα με τέλεια απόδοση χρώματος και φυσικά την υπογραφή Dior.

Bella no 210, Dolce & Gabbana, €24.70. Πέρα από το χρώμα, αυτό που επίσης θα αγαπήσεις σε αυτό το βερνίκι είναι το πλακέ πινελάκι του. Πιάνει αρκετή επιφάνεια νυχιών και κάνει την διαδικασία πολύ πιο εύκολη.

Dare to be Bare, China Glaze. Αυτό το βερνίκι σε προδιαθέτει για το πώς θα δείχνουν τα νύχια σου αφού τα βάψεις: σχεδόν βαμμένα, σχεδόν άβαφα. Τέλεια απόδοση χρώματος και τέλεια επιλογή για την Kate και την Meghan αρκεί η βασίλισσα να μην τις ρωτούσε: “πώς λέγεται το βερνίκι σου;”. Εχμ! Not!

Peony Pink, Korres, €6.80. Η απόλυτη λάμψη χρώματος με διάρκεια εως 10 ημέρες. Νέα τεχνολογία, νέα gel σύνθεση, νέα υφή, απόλυτη λάμψη, μέγιστη διάρκεια και επαγγελματικό ημιμόνιμο αποτέλεσμα. Αν το ανακαλύψουν στο παλάτι, θα το λατρέψουν!

Be There in a Prosecco, OPI, €14.50. Ένα soft, κρεμώδες nude που έχει το χρώμα του αγαπημένου σου prosecco και αυτή η τέλεια λάμψη στο αποτέλεσμα χάρη στην τεχνολογία των βερνικιών OPI.

Ballet Shoes Pro Gel, Erre Due, €7.50. Super λαμπερό αποτέλεσμα και διάρκεια έως 10 μέρες. Το καλύτερο part; Δεν χρειάζεται βάση κι έτσι γλιτώνεις ένα step!

Read More

And More