Αν είσαι urban girl και έχεις έντονο lifestyle μόλις βρήκες την τέλεια σειρά περιποίησης για το πρόσωπό σου!

Μερικά πράγματα για μένα: η ζωή μου είναι πολύ έντονη. Δουλεύω τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα, είμαι συνεχώς online, το κινητό είναι προέκταση του χεριού μου και είμαι 25-39.

Μερικά πράγματα για εμάς: έχουμε όλες λίγο- πολύ το ίδιο lifestyle και μπορεί να το “πει” κανείς απλώς και μόνο κοιτώντας την επιδερμίδα μας η οποία είναι θαμπή και κουρασμένη αφού έχει συσσωρεύσει όλα αυτά στα οποία την υποβάλλουμε καθημερινά. Δεν θα ήταν, όμως, υπέροχο να υπάρχει μια σειρά περιποίησης προσώπου που να ακούει τις ανάγκες της επιδερμίδας μας και να αντιμετωπίζει αυτά ακριβώς τα προβλήματα.

Λοιπόν, υπάρχει! Ή, για την ακρίβεια, μόλις λανσαρίστηκε και έγινε ήδη η αγαπημένη της Αθηνάς Οικονομάκου η οποία είναι και ambassador του brand.

Crème Prodigieuse Boost της Nuxe: η σειρά που θα λατρέψει η επιδερμίδα σου (κι εσύ)!

Ζήσε τη ζωή σου στο έπακρο, μην αφήσεις όμως τις αρνητικές συνέπειες του σύγχρονου lifestyle να αποτυπωθούν στην επιδερμίδα σου! Χάρισέ της καθημερινά το boost αντιγήρανσης και λάμψης που χρειάζεται! Aυτή είναι η υπόσχεση που δίνει η νέα σειρά Crème Prodigieuse Boost της Nuxe η οποία περιέχει στη σύνθεσή της ένα αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα με άνθος γιασεμιού.

Η νέα σειρά δρα αποτελεσματικά στις επιπτώσεις της κούρασης, του στρες και της ρύπανσης στην επιδερμίδα
ενώ τη διατηρεί φρέσκια, ανάλαφρη και φωτεινή, ακόμα και όταν οι ρυθμοί της ζωής ανεβάζουν ταχύτητα!
Η νέα αντιγηραντική σειρά αποτελεί το πιο κατάλληλο και δραστικό όπλο κάθε γυναίκας για την καταπολέμηση των πρώτων σημαδιών γήρανσης και της απώλειας της λάμψης του προσώπου. Κράτησε, λοιπόν, ως τρίπτυχο τη φρεσκάδα, τη φωτεινότητα και την νεανικότητα και συνέχισε παρακάτω!

#boostyourskin Η νέα καμπάνια με την Αθηνά Οικονομάκου!

Όταν σκεφτόμαστε τις σύγχρονες γυναίκες που έχουν πολλαπλούς ρόλους να αντεπεξέλθουν μέσα σε ένα 24ωρο, ένα από τα πρόσωπα που μας έρχονται πρώτα στο μυαλό είναι η Αθηνά Οικονομάκου η οποία είναι και η amabassador της ολοκαίνουργιας σειράς Crème Prodigieuse Boost της Nuxe κάνοντας statement το #boostyourskin. Η Αθηνά ζει και εκμεταλλεύεται κάθε στιγμή της ημέρας στο έπακρο. Η μέρα της ξεκινάει νωρίς το πρωί στο σπίτι ως μητέρα, συνεχίζει με ραντεβού σχετικά με το eshop της και στα πλατό με γυρίσματα και τελειώνει αργά το βράδυ στο σπίτι ή σε κάποια συνάντηση με φίλους. Οι ρυθμοί συνεχώς ανεβάζουν ταχύτητα και η επιδερμίδα της ταλαιπωρείται και κουράζεται αρκετά. Χρησιμοποιώντας την σειρά Crème Prodigieuse Boost της Nuxe πρωί και βράδυ απαλύνει τις πρώτες γραμμές έκφρασης, ενώ όσον αφορά την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια καταπολεμά τα σημάδια κούρασης, τους μαύρους κύκλους και ενισχύει το αποτέλεσμα λείανσης.

«Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μου συνεχώς ανεβαίνουν. Η κούραση και το στρες ανήκουν πια στην
καθημερινότητά μου ενώ βλέπω και κάποιες λεπτές γραμμές να κάνουν την εμφάνιση τους.
Η περιποίηση της επιδερμίδας μου είναι πολύ σημαντική για μένα γιατί πρέπει να φαίνομαι φρέσκια σε όλη
τη διάρκεια της ημέρας. Η σειρά Crème Prodigieuse Boost της Nuxe μου προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζομαι: Να μπορώ να ζήσω τη ζωή μου στο φουλ χωρίς να ανησυχώ για την επιδερμίδα μου. Έχω λατρέψει την ελαφριά δροσερή υφή της και το διακριτικό floral άρωμά της που μου φτιάχνει τη διάθεση.», είπε η Αθηνά.

Γιατί η σειρά Crème Prodigieuse Boost της Nuxe είναι ξεχωριστή!

Ήξερες ότι με την καθημερινή πίεση, το οξειδωτικό στρες, το περιβαλλοντικό στρες και την έκθεση στην περιβαλλοντική μόλυνση η επιδερμίδα μας παίζει καθημερινά με τα όρια του burn out; Η ολοκαίνουργια σειρά της Nuxe έρχεται να σώσει τα κύτταρα της επιδερμίδας με ένα αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα Άνθους
Γιασεμιού συνδυασμένο με Άνθος Καλέντουλας και ένα Κυτταρικό Σάκχαρο, το οποίο ενισχύει τους
μηχανισμούς του δέρματος να διορθώσουν τις επιπτώσεις αυτού του πυρετώδους ρυθμού ζωής. Φαντάσου πως χρησιμοποιώντας τη σειρά αυτή είναι σαν να δημιουργείς στην επιδερμίδα ένα προστατευτικό φιλμ κατά των εξωτερικών επιθέσεων, σαν μια ασπίδα! Και το πιο σημαντικό, η σειρά αυτή σέβεται το μικροβίωμα της επιδερμίδας και διατηρεί το PH στα σωστά επίπεδα.

Η σειρά αποτελείται από πέντε προϊόντα με εφέ CTRL-Z που αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις της κούρασης, του στρες και της ρύπανσης στην επιδερμίδα και τη διατηρούν φρέσκια, ανάλαφρη και φωτεινή, ακόμα και όταν οι ρυθμοί της ζωής ανεβάζουν ταχύτητα!

Η σημείωση της beauty editor: δοκίμασε οπωσδήποτε το Multi Correction Eye Balm που έχει μια μαγική υφή και ξεκουράζει αμέσως την ταλαιπωρημένη περιοχή κάτω από τα μάτια!

 

Read More

And More