Αν γνώριζες όσα γνωρίζω θα ζητούσες Wella!

Αντί προλόγου: στις επόμενες γραμμές θα διαβάσεις για την πιο δυνατή τεχνολογία στο χρώμα μαλλιών για περισσότερο από έναν αιώνα!

Πριν λίγες μέρες κάναμε αυτό το gallop που αποδείκνυε ότι οι περισσότερες, αν όχι, γνωρίζουμε τι σαμπουάν χρησιμοποιούμε (φυσικά!), ποιο είναι το makeup που βάζουμε στο πρόσωπό μας, αλλά δεν ξέρουμε τι βαφή μαλλιών χρησιμοποιεί ο κομμωτής στα ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ! Ε, λοιπόν, αν γνώριζες όσα γνωρίζω θα ζητούσες Wella. Στις παρακάτω γραμμές μοιράζομαι τις γνώσεις αυτές μαζί σου…

KOLESTON PERFECT με τεχνολογία ME+ : η πιο δυνατή τεχνολογία στο χρώμα μαλλιών για περισσότερο από έναν αιώνα!

Ας μιλήσουμε για βαφές μαλλιών: όλες θέλουμε να πετύχουμε εκείνο το χρώμα που είδαμε στην τάδε διάσημη ή στην συνάδελφό μας στο γραφείο. Αλλά αυτό το χρώμα δεν θα το πετύχεις ποτέ χωρίς… ρίσκο, όπου “ρίσκο” η φθορά που προκαλείται στα μαλλιά από τις βαφές. Αυτό συμβαίνει γιατί κατά την διάρκεια της εφαρμογής χρώματος σχηματίζονται ελεύθερες ρίζες που αποτελούν βασική αιτία για την φθορά των μαλλιών. Από την άλλη, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της εμφάνισης αλλεργιών. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν υπήρχε μια βαφή μαλλιών η οποία εξαλείφει τις ελεύθερες ρίζες και μειώνη των κίνδυνο αλλεργιών;

Αυτή η βαφή μόλις δημιουργήθηκε και αποτελεί την πιο δυνατή τεχνολογία στο χρώμα μαλλιών για περισσότερο από έναν αιώνα!

Η KOLESTON PERFECT με ME + είναι είναι το πρώτο και μοναδικό επαγγελματικό brand χρώματος για τα μαλλιά που διαθέτει τις πρωτοποριακές τεχνολογίες Pure Balance Technology και ME+. Η πρώτη χαρίζει ατόφια, ομοιόμορφα χρωματικά αποτελέσματα με φυσικό βάθος και λάμψη και σημαντικά λιγότερη φθορά των μαλλιών, ανάμεσα στις βαφές ενώ η τεχνολογία ME+ αντικαθιστά τα χρωστικά μόρια PPD και PTD και μειώνει τον κίνδυνο να εμφανιστούν αλλεργίες σε νέα βαφή κατά 60%! Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι τα PPD και PTD αποτέλεσαν βασικά συστατικά των βαφών για περισσότερο από 130 χρόνια και τώρα η Wella Professionals αλλάζει για πάντα το σκηνικό αφού τα αντικαθιστά με την τεχνολογία ME+!

«Είναι δύσκολο να αντιληφθούμε ότι εδώ και πάνω από έναν αιώνα η βιομηχανία μας χρησιμοποιεί τα ίδια μόρια χρωστικής στα προϊόντα μόνιμου χρώματος μαλλιών. Η νέο KOLESTON PERFECT με ME+ αλλάζει το σκηνικό. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες της προσφέρουν ζωντανό χρώμα, μειώνοντας τη φθορά ανάμεσα στις βαφές. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η καινοτόμος προσέγγιση στο μόνιμο χρώμα μαλλιών θα φέρει επανάσταση στη βιομηχανία μας και θα ενισχύσει τη θέση μας ως κορυφαίο επαγγελματικό brand χρώματος μαλλιών.» δήλωσε η Laura Simpson, Chief Marketing Officer Coty Professional Beauty.

Οι τεχνολογίες Pure Balance TechnologyTM και ME+TM είναι το αποτέλεσμα έρευνας στην επιστήμη του χρώματος για πάνω από 7 χρόνια με περισσότερες από 3.000 δοκιμασμένες συνθέσεις. Έχει περισσότερα από 20 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και το καλύτερο part; Η ΝΕΑ KOLESTON PERFECT με ME+ δεν απαιτεί καμία αλλαγή στις συνήθειες του κομμωτή ή τις δικές σου, καθώς έχει ίδιες αναλογίες ανάμιξης, ίδιους χρόνους αναμονής με έως και 100% κάλυψη των λευκών!

Υποδέξου την νέα τεχνολογία και απόκτησε το χρώμα που είδες σε εκείνη την διάσημη χωρίς κανένα ρίσκο! Η Wella Professionals φρόντισε γι’αυτό!

Κάνε follow τον καινούριο λογαριασμό της Wella στο instagram @wellahair.gr

Read More

And More