Αν θέλεις να αγοράσεις κάτι από τα Kylie Skin αυτό είναι το μοναδικό προϊόν που δεν είναι sold out (μέχρι αυτή τη στιγμή)!

Είναι σχεδόν αυτονόητο ότι από την στιγμή που η Kylie Jenner ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει εταιρία με προϊόντα skincare κάθε προϊόν θα γινόταν sold out! Όπως και έγινε!

FIY, η σειρά αποτελείται από προϊόν καθαρισμού προσώπου, toner, scrub, serum με βιταμίνη C, ενυδατική, κρέμα ματιών και ένα νεσεσέρ με διαφάνεια (ίσως το μοναδικό προϊόν που ζήλεψα!). Επίσης, όλα αυτά μαζί θα τα βρεις και ως σετ “κλεισμένα” μέσα σε αυτό το νεσεσέρ και κοστίζει μόλις 125 δολάρια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΛΛΑ, οφείλω να σε ενημερώσω προς το παρόν δεν πρέπει να μπεις καν στον κόπο μιας και τα προϊόντα, όπως είπαμε, έγιναν solda out! Αυτό, όμως, που δεν έγινε sold out γιατί κυκλοφόρησε λίγο πριν είναι τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ που, σε αντίθεση με ότι έχουμε τεστάρει, υπόσχονται πως αφαιρούν τέλεια και σε βάθος το makeup ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα.

https://www.instagram.com/p/BxdMbxOBZzY/?utm_source=ig_embed

Το σετ περιλαμβάνει 30 μαντηλάκια τα οποία κοστίζουν 10 δολάρια, μια τιμή που σε αντίθεση με τα υπόλοιπα προϊόντα φαίνεται πως εκνεύρισε τους followers της που έγραψαν πως είναι ακριβά. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, την στιγμή που τεράστιες εταιρίες αποσύρουν τα μαντηλάκια από το portfolio τους γιατί ρυπαίνουν το περιβάλλον, δεν είναι λάθος από την μεριά της πολύ ενημερωμένης Kylie Jenner να τα λανσάρει αυτή τη στιγμή; Κι αλήθεια, εσύ χρησιμοποιείς μαντηλάκια ντεμακιγιάζ;


Read More

And More