Ανακαλύψαμε το τελειότερο gadget για την κυτταρίτιδα!

Αντί προλόγου: η επιλογή αυτής της photo για αυτό το θέμα δεν είναι τυχαία. Γιατί η ομορφιά έχει αρχίσει και γίνεται αληθινή (επιτέλους!) τα τελευταία χρόνια αλλά και γιατί η κυτταρίτιδα είναι ένα αληθινό θέμα που χρειάζεται αληθινές λύσεις!

Και δεν θα σου πω ψέματα: για να αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα θα πρέπει να τρέφεσαι σωστά και να κάνεις γυμναστική. Τουλάχιστον, να περπατάς. Αλλά αν σε όλα αυτά προσθέσεις και αυτό το τέλειο gadget για την κυτταρίτιδα, θα την ξεφορτωθείς πολύ πιο γρήγορα. Γιατί ακριβώς έτσι έχουμε αρχίσει να βλέπουμε να συμβαίνει με εμάς!

Λοιπόν, σε πρόσφατη παρουσίαση της αγαπημένης Elancyl ανακαλύψαμε το Slim Massage, μια πρωτοποριακή συσκευή που στηρίζεται στη μέθοδο ψηλάφισης- κύλησης (να σου θυμίσω ότι η Elancyl είναι πρωτοπόρος σε αυτό το κομμάτι από το 1971). Τα αποτελέσματα; Κλινικά αποδεδειγμένο αδυνάτισμα από την έβδομη μέρα, σμίλευση και λείανση της επιδερμίδας. Μάλιστα, το συγκεκριμένο gadget αδυνατίσματος- σμίλευσης της επιδερμίδας θα το βρεις και στην Slim Massage Coach εκδοχή του που συνδέεται με το κινητό σου, διορθώνει τις κινήσεις μασάζ που κάνεις, σε ενημερώνει για την πορεία σου και δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για να αποκτήσεις το σώμα που θες! Σαν να έχεις τον προσωπικό σου γυμναστή!

Θα το βρεις στα φαρμακεία.

 

Read More