Ανακάλυψε τη φυσική ομορφιά στα ολοκαίνουρια καταστήματα της Fresh Line!

Μένεις στη Γλυφάδα ή τη Θεσσαλονίκη; Μέχρι και τις 30 Μαρτίου έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου φυσικά καλλυντικά Fresh Line… διπλά! Με κάθε αγορά του αγαπημένου σου προϊόντος από το κατάστημα της Fresh Line στη Γλυφάδα (Αγγέλου Μεταξά 27) ή της Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 99), παίρνεις δώρο άλλο ένα ίδιο*!

Στα καταστήματα της Fresh Line, μπορείς να ανακαλύψεις εξειδικευμένες θεραπείες για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα σου, με φυσικά συστατικά και συνταγές βασισμένες στην ελληνική αρωματοθεραπεία αλλά και σε παραδοσιακές συνταγές ομορφιάς. Εμείς, έχουμε ξεχωρίσει τη νέα σειρά ΠΟΡΦΥΡΑ για βαμμένα μαλλιά που περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα, ξηρό λάδι και μάσκα προστασίας χρώματος για μεταξένια και λαμπερά μαλλιά. Ακόμη όμως κι αν δεν βάφεις τα μαλλιά σου, στα καταστήματα της Fresh Line θα βρεις την ιδανική σειρά για το δικό σου τύπο μαλλιών!

Τα μυστικά ομορφιάς δεν τελειώνουν εκεί: το Fresh Bar, που μόνο στη Fresh Line μπορείς να βρεις, βασίζεται στην Kitchen Lab εμπειρία όπου τα προϊόντα πωλούνται με το ζύγι και σίγουρα θα σε κατακτήσει με τα μοναδικά του αρώματα! Ποικιλία από χειροποίητα σαπούνια σε ευφάνταστα σχέδια, πιστοποιημένες μάσκες προσώπου, κρέμες και αφρόλουτρα σώματος σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις.


Η εμπειρία ομορφιάς που μας επιφυλάσσει η Fresh Line ολοκληρώνεται με την ανανεωμένη εικόνα των καταστημάτων της σε Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Θεσσαλονίκη και Λάρισα (στο Fashion City Outlet) καθώς και του νέου της corner στο Smart Park στα Σπάτα. Ευρύχωρα, εκσυγχρονισμένα και φωτεινά, τα νέα καταστήματα είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τo νέο βραβευμένο αρχιτεκτονικό σχέδιο της Fresh Line, σηματοδοτώντας την πλήρη ανανέωση του αγαπημένου brand, με πρωταγωνιστές πάντα τις ελληνικές αξίες και τη φυσική προέλευση των προϊόντων.

Κάνε τη δική σου βόλτα στα καταστήματα της Fresh Line κι ανακάλυψε τη νέα της εικόνα!

* Εξαιρούνται τα πακέτα προσφοράς και τα gift sets

Read More

And More