Anastasia Beverly Hills: Πέρασα μια ώρα με την brow expert της Kim Kardashian και να τι έμαθα για τα τέλεια φρύδια!

Πίσω από κάθε προϊόν που φτάνει στο νεσεσέρ σου υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία που καταλήγει σε έναν άνθρωπο που είχε το όραμα να δημιουργήσει ένα brand. Λοιπόν, δεν υπάρχει νεσεσέρ χωρίς προϊόν Anastasia Beverly Hills και δεν θα υπήρχε Anastasia Beverly Hills αν μια γυναίκα από την Ρουμανία, με ελληνικές ρίζες όπως μου είπε στην συνάντησή μας, δεν αποφάσιζε να τα αφήσει όλα για να κυνηγήσει το όνειρό της.

Η Anastasia Soare, η γυναίκα πίσω από το brand των εκατομμυρίων Anastasia Beverly Hills που στην Ελλάδα βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora, είναι η προσωποποίηση του αμερικάνικου ονείρου που γίνεται πραγματικότητα.

Την συνάντησα στο τελευταίο μου ταξίδι στο Παρίσι με τα Sephora (I know! Lucky me!) και η πρώτη αίσθηση που μου δημιούργησε ήταν κάπως απόμακρη: μια γυναίκα που μιλάει με πάθος για την μεγαλύτερή της αγάπη, τα φρύδια, κι ενώ μπορεί να έρχεται σε απόσταση αναπνοής για να σου δώσει το τέλειο σχήμα, δεν σε αφήνει να της πλησιάσεις παραπάνω. Έκανα λάθος. Ένας άνθρωπος με τόσο πάθος γι’ αυτό που κάνει δεν μπορεί παρά να είναι ένας πολύ, πολύ ζεστός άνθρωπος! Μαζί της έζησα αυτή την σουρεαλιστική στιγμή: όταν της συστήθηκα με ρώτησε αν το όνομά μου βγαίνει από το Αναστασία (βγαίνει) και μου απάντησε ότι έχουμε κάτι κοινό, πέρα από το όνομα, ο μπαμπάς της ήταν από την Ελλάδα! Οπότε ναι, ως περήφανη Ελληνίδα θα μπορούσα να βάλω τον εξής τίτλο: “Μια από τις σημαντικότερες γυναίκες στην βιομηχανία της ομορφιάς ανά τον κόσμο έχει ελληνικές ρίζες!”.

Μου εξηγεί ότι όταν ξεκίνησε να δουλεύει, εκεί στα 90’s, δεν υπήρχε ούτε ένα προϊόν για τα φρύδια. Επίσης σουρεαλιστικό αν σκεφτείς ότι σήμερα μπορεί να μην φορέσουμε concealer αλλά δεν θα βγούμε από το σπίτι μας αν δεν χτενίσουμε λίγο τα φρύδια μας ανοδικά.

Το πελατολόγιό της δε, μετρά δεκάδες stars ανάμεσά τους, Amal Clooney, Jennifer Lopez, Michelle Obama, όλες τις αδερφές Kardadhian/Jenner και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Μάλιστα, από ένα γρήγορο search στο google έπεσα πάνω σε κάμποσες διάσημες που έφευγαν από το κέντρο αισθητικής της στο Beverly Hills έχοντας κάνει τα τέλεια φρύδια. Η Kim Kardashian δε, μπορεί να έχει αλλάξει δύο συζύγους και να έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, αλλά η Anastasia Soare είναι και θα είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται για τα φρύδια της. Και επαναλαμβάνω: δεν είναι η μόνη!

Η Kim Kardashian το 2009 στο ινστιτούτο της Beverly Hills. Μέχρι σήμερα εννοείται πως εκείνη της περιποιείται τα φρύδια!

Η Eva Longoria βγαίνει από το ινστιτούτο της Anastasia στο Beverly Hills

Η Anastasia Beverly Hills και η Jennifer Lopez το 2009

Τι έμαθα από την Anastasia για τα τέλεια φρύδια!

Η Anastasia Soare είναι αισθητικός αλλά το expertise της είναι τα φρύδια που μπορούν να μεταμορφώσουν όλο σου το πρόσωπο: “Αν θέλεις να αλλάξεις συναισθήματα, άλλαξε το σχήμα των φρυδιών σου” μου λέει στην συνάντησή μας. Σκέψου το: όταν ξαφνιαζόμαστε σηκώνουμε τα φρύδια μας, όταν είμαστε στενοχωρημένοι τα φρύδια αποκτούν μια καθοδική κίνηση, αυτομάτως. Πώς, όμως, θα αποκτήσουν τα φρύδια σου το τέλειο σχήμα; Ιδού τα tips που έμαθα από αυτό το μισάωρο που πέρασα μαζί της. Με αυτή την γυναίκα που έστησε μια beauty αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων όχι από το μηδέν αλλά από το τεράστιο πάθος της για την γυναικεία ομορφιά και τα τέλεια φρύδια! Λοιπόν, τι συμβουλεύει τις Kardashian, την JLO, την Michelle Obama, την Victoria Beckham και πολλές, πολλές ακόμη να κάνουν για να έχουν τέλεια φρύδια. Ιδού τι έμαθα:

  • Για να κάνεις το τέλειο σχήμα δημιούργησε πρώτα μια βάση στα φρύδια σου και έπειτα δούλεψε με κοφτές κάθετες κινήσεις για να σχηματίσεις κάθετες τριχούλες που μοιάζουν με φρύδια (strokes of hair).
  • Ξεκίνησε από τη μέση του φρυδιού και όχι από την εσωτερική γωνία. Το σχήμα θα σου βγει πολύ πιο εύκολα.
  • Αν θέλεις να βάψεις τα φρύδια σου για να βγάλεις φωτογραφίες στο instagram καν’τα λίγο πιο σκούρα γιατί υπάρχει το φλας που “καίει” το αποτέλεσμα κι έτσι τα φρύδια δείχνουν πιο άτονα,
  • Για να κάνεις το τέλειο blending στα φρύδια, ειδικά αν δουλεύεις με προϊόν pomade (είναι σε βαζάκι και η υφή του μοιάζει με κερί) βάλε στο πινέλο σου ελάχιστο λάδι.
  • Για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα στα φρύδια σου θα χρειαστεί να δουλέψεις με δύο- τρία διαφορετικά χρώματα. Μόνο έτσι μπορείς να μιμηθείς την φυσικότητα και την τρισδιάστατη όψη του φρυδιού.
  • Χρειάζεται να κάνεις μαθήματα οδήγησης για να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο χρειάζεται να πειραματιστείς με τα φρύδια σου για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα. Πέρασε μισή ώρα κάθε Σαββατοκύριακο βάφοντας τα φρύδια σου. Σιγά- σιγά θα το κάνεις αυτόματα!
  • Have fun with makeup! Μην έχεις άγχος!

https://www.instagram.com/p/BnqKMsxjxfq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

 

Η Anastasia Soare μπαίνει στον χώρο του event! Λίγο αργότερα μας ζήτησε να κατεβάσουμε τα κινητά και να απολαύσουμε το “τώρα”!

Εγώ με μια από τις υπέροχες βοηθούς της Anastasia Beverly Hills. Ένα ακόμη tip για να τονίσεις τα φρύδια σου είναι να βάλεις περιμετρικά μια ανοιχτόχρωμη σκιά ή highlighter

Last chance info: όλα τα προϊόντα Anastasia Beverly Hills θα τα βρεις στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora

 

Read More

And More