Αποκλειστικό! Δες το making of του αρώματος Opium με την Emily Blunt!

Είναι το άρωμα εκείνο που με ένα ψέκασμα σε μεταμορφώνει σε γυναίκα… δηλητήριο! Και δεν είναι υπερβολή! Aκόμη κι αν δεν νιώθεις καθόλου sexy δύο σταγόνες Opium YSL αρκούν για να σε βάλουν σε άλλο mood. Εξού και το επιστρατεύω πάντα στα dates μου. Θα δεις, θα το λατρέψει ο καλός σου (αν το έχεις ήδη δοκιμάσει ξέρεις ακριβώς τι εννοώ. Σχεδόν σε εθίζει!).

Το Opium λανσαρίστηκε πρώτη φορά το 1977. Όμως, έχουν περάσει δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε το θρυλικό αυτό άρωμα του YSL στις οθόνες μας. Καιρός, λοιπόν, για refresh!

Το νέο τηλεοπτικό spot έχει πρωταγωνίστρια όπως και η έντυπη διαφήμιση την Emily Blunt. Η επίσημη παγκόσμια παρουσίαση του τηλεοπτικού spot θα γίνει στις 4 Δεκέμβρη. Ξέρω, δεν σου αρέσει να περιμένεις γι’ αυτό και σου εξασφαλίσαμε το making of video αλλά και μερικές backstage photos που θα απολαύσεις…. Για δες!

Αυτή είναι η έντυπη καταχώρηση του αρώματος…

Πριν την έναρξη του γυρίσματος το απαραίτητο ρετούς στο μακιγιάζ!

Και λίγα ακόμη info για το τηλεοπτικό spot: Κράτησε ότι η σκηνοθεσία είναι του Romain Gavras, γιο του δικού μας Κώστα Γαβρά (ναι, μπορώ να φουσκώσω από υπερηφάνια!), ενώ το concept στρέφεται γύρω από ένα αισθησιακό μπαλέτο ανάμεσα στην γυναίκα και μια λεοπάρδαλη η οποία είναι ο “φύλακας” του θρυλικού αρώματος. Για να πετύχει τον στόχο της και να αποκτήσει το άρωμα, η Emily Blunt θα πρέπει να γοητεύσει το ζώο επιστρατεύοντας την δυναμική αλλά και την ευγένειά της.

Και τώρα το making of…

Read More

And More