Ο Δημήτρης Γιαννέτος έκανε την Camila Cabello ξανθιά! Τι μας είπε!

Προτού προλάβω να πατήσω send στο DM που είχα γράψει στον Δημήτρη Γιαννέτο, το Refinery29 είχε γράψει ήδη άρθρο για εκείνον. Όχι το πρώτο και σίγουρα όχι το τελευταίο καθώς η καριέρα του στο εξωτερικό έχει απογειωθεί! Αυτή τη φορά, ωστόσο, αφορμή στάθηκε η μεταμόρφωση που έκανε στα μαλλιά της Camila Cabello.

Ας σταθούμε λίγο σε αυτό: η Camila Cabello ξανθιά; Αν κάτι χαρακτηρίζει την ίδια, πέρα από την πόσο φανταστικά-υπέροχη-δεν-έχω-λόγια φωνή της, είναι και τα signature μαλλιά της: μακριά, καστανά, με curtain bangs και καστανά. Να, όμως, που ο Δημήτρης Γιαννέτος την έκανε ξανθιά!

Yeap, είναι η Camila Cabello και δες τι μου απάντησε: “Τα ξανθά μαλλιά της Camila είναι περούκα, είναι για τις ανάγκες του καινούργιου video που έκανε με τον Mark Norson και κυκλοφόρησε σήμερα. Πρόκειται για το τραγούδι Find you again. Επειδή η Camila ήθελε να παίξει έναν διαφορετικό χαρακτήρα στο music video είπαμε να δοκιμάσουμε μερικά καινούργια μαλλιά. Πειραματιστήκαμε, λοιπόν, με διάφορες περούκες, διάφορα χρώματα και καταλήξαμε σε αυτή γιατί θεωρώ ότι τονίζει πολύ όμορφα τα χαρακτηριστικά της και ταιριάζει και με τον τόνο της επιδερμίδας της, ενώ στο hairstyling δώσαμε wet υφή που της ταιριάζει πολύ”.

Όσο για τους fan της, δύο πράγματα: 1. Φυσικά και πίστευαν ότι η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της έγινε πραγματικά (το credit στον Δημήτρη Γιαννέτο και τα μαγικά του χέρια) και 2. φυσικά και λάτρεψαν το αποτέλεσμα!

Τι θα έλεγες να ψηφίσουμε για το χρώμα των μαλλιών της Camila Cabello; Θα την ήθελες ξανθιά; Τι άλλο θα ήθελες να δεις τον Δημήτρη Γιαννέτο να κάνει; Ξέρουμε πως μας διαβάζει οπότε μπορείς να του στείλεις το μήνυμα που θέλεις 😉


Read More

And More