Το άρωμα που πρέπει να μυρίσεις!

Μην περιμένεις να είμαι αντικειμενική με τον οίκο Chloe. Είναι ο αγαπημένος μου οίκος και είμαι φα-να-τι-κή των αρωμάτων του! Εγώ και εκατομμύρια γυναίκες πάνω σε αυτό τον πλανήτη, πράγμα που καθιστά τη γνώμη μου αντικειμενική. Τελικά.

Το νέο σε σχέση με τον οίκο που έχει τα πιο υπέροχα χρώματα στην γκάμα του και τις πιο πουδρένιες μυρωδιές είναι ότι μόλις λάνσαρε ένα ολοκαίνουριο άρωμα. Και το όνομα αυτού Chloe Nomade. Εναλλακτικά, θα του έδινα τον το-άρωμα-που-πρέπει-να-μυρίσεις τίτλο!

“Ο Gaby Aghion, ο ιδρυτής του οίκου Chloé, συνήθισε να λέει: «Τα χρώματά μου προέρχονται από την Αίγυπτο». Το άρωμα Nomade προκαλεί το όραμα της απόδρασης. Ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει το πνεύμα της αβίαστης κομψότητας, της αυτοπεποίθησης που συνδυάζεται με ελευθερία και καθορίζει το πνεύμα της Chloé. Αυτό το νέο άρωμα ξυπνάει ένα όραμα ελευθερίας και την ανάγκη για απόδραση. Συγκεντρώνει τις σκιές μιας γυναίκας που το πεπρωμένο της ανοίγεται σε ένα ατελείωτο ταξίδι και χρωματίζεται από νέους ορίζοντες. Μια νέα ματιά και νέες προοπτικές εμπλουτίζουν το άρωμα και φωτίζουν τη γοητεία αυτής της γυναίκας στην αναζήτηση της ανακάλυψης”. Αυτά υπάρχουν στην επίσημη περιγραφή που θα βρεις στο Δελτίο Τύπου αλλά θα τολμήσω να σου πω πως ακόμη και αυτή η τόσο εύστοχη περιγραφή δεν καταφέρνει να αποδώσει στο έπακρο αυτό που θα αισθανθείς όταν το μυρίσεις. Και ένα ακόμη χαρακτηριστικό που λατρεύω (σε όλα τα αρώματα Chloe, έτσι κι αλλιώς, αλλά κυρίως σε αυτό): γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου, σαν να γεννήθηκες με αυτή τη μυρωδιά!

Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας είναι η Γαλλίδα ηθοποιός Ariane Labed που γεννήθηκε στην Αθήνα και το ίδιο το άρωμα είναι ένα άρωμα που απευθύνεται σε κάθε κορίτσι εκεί έξω που θεωρεί την ελευθερία το σημαντικότερο “αγαθό”! Είναι το κορίτσι που στο πέρασμά του αφήνει ένα άρωμα που την καθορίζει όπου βρεθεί, σε κάθε τόπο που ταξιδεύει. Ένα άρωμα όπως η εικόνα της, ένα άρωμα-νομάς όπως και η ίδια.

 

Read More

And More