Αρωματικά κεριά χώρου: Ήρθε η στιγμή να φτιάξεις ατμόσφαιρα-Έξι για να επιλέξεις

Το φθινόπωρο πλησιάζει στο τέλος του, ο χειμώνας βρίσκεται μερικές μέρες μακριά και οι γιορτές επίσης. Μπορεί να μην έχεις στολίσει ακόμη το Χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά προσπαθείς να δημιουργήσεις μια cozy και ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι ώστε να προετοιμάσεις το έδαφος για τις κρύες βραδιές που έρχονται.

Κι αν ανήκεις στην κατηγορία των παραδοσιακών έχεις στρώσει τα αγαπημένα σου χαλιά, έχεις κρεμάσει τις κατάλληλες κουρτίνες και έχεις απλώσει τα κατάλληλα καλύμματα στους καναπέδες σου. Τι μένει; Να δημιουργήσεις την ωραιότερη ατμόσφαιρα με το κατάλληλο κερί που ταυτόχρονα να χαρίσει στο χώρο ένα απίθανο άρωμα. Τα αγαπημένα brands έχουν δημιουργήσει τα ωραιότερα και στη συνέχεια θα δεις τα έξι αγαπημένα μου. Εσύ απλά θα επιλέξεις την εσάνς που θα αποκτήσει ο χώρος σου. 

Και κάτι ακόμη: Χρησιμοποιείς το αγαπημένο σου αρωματικό κερί στο μπάνιο ενώ είναι ένα τέλειο δώρο για την κολλητή σου. 

Diptyque Etincelles: Και τις φετινές γιορτές ο οίκος δημιουργεί τις πιο γοητευτικές εσάνς. Με πηγή έμπνευσης τον έναστρο ουρανό, όπως τον έχει αποδώσει η καλλιτεχνική ευαισθησία του Οίκου ονειρεύεται ένα γοητευτικό σκηνικό, τα αστέρια και τα λαμπερά γράμματα φωτίζουν τον ουράνιο χάρτη με χρυσό και ασημί, διακοσμώντας τις συσκευασίες έτσι ώστε να ταιριάζουν στις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου. Η ευωδιά του Etincelles που σημαίνει “λαμπυρίσματα” θυμίζει την καθησυχαστική μυρωδιά των ξύλων καθώς καίγονται στο τζάκι, την οποία έχουν απαλύνει οι λαχταριστές νότες καφέ και κακάο. 

Byredo Symhponique: Μια συμφωνία από νεράντζι και γλυκάνισο που ταιριάζει υπέροχα με τα καταπραϋντικά εσπεριδοειδή και τα μπαχαρικά ενώνεται με τις ζεστές νότες από κερί μέλισσας, τζίντζερ και γαρύφαλλο στην καρδιά και πίτουρο με ξύλο κέδρου στη βάση. Το κρεσέντο που δημιουργείται θα σου μείνει αξέχαστο και ο χώρος θα αποκτήσει μια νέα αρωματική διάσταση.

Molton Brown Tobacco Absolute Three Wick Candle: Γλυκό και γοητευτικό το συγκεκριμένο κερί αποτελείται από νότες καπνού που ενώνονται με τον κέδρο και το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ζεστό και ρομαντικό άρωμα που σε χαλαρώνει.

Jo Malone English Pear & Freesia and Lime Basil and Mandarin Layered Candle: Συνδυάζει μοναδικά δυο κλασσικά αρώματα του οίκου που κλείνονται σε μια συσκευασία-έργο τέχνης. Το εμβληματικό English Pear & Freesia και το αγαπημένο Lime Basil & Mandarin μαζί δημιουργούν μια δροσερή αίσθηση στην ατμόσφαιρα που αναζωογονεί και θυμίζει ανθισμένο κήπο στην Μεγάλη Βρεττανία. 

Maison Francis Kurkjian Paris, Baccarat 540: Λουλούδια, κεχριμπάρι και νότες από ξύλα σε ένα κερί που υπογράφει ο γνωστός οίκος αρωματοποιίας και ο διασημότερος οίκος κρυστάλλων House of Baccarat. Η χειροτεχνία συναντά τη μαγεία της φύσης σε ένα πολυτελές κερί που πρέπει να κάνεις δώρο στον εαυτό σου άμεσα.

Sisley Candle Campagne: Εμπνευσμένο από την εμβληματική συλλογή Eau de Campagne, στο πράσινο λακαρισμένο ποτήρι του δάσους, το κερί Campagne αποκαλύπτει ένα έντονο μαύρο κερί παραφίνης. Ομορφαίνει το χώρο αφήνοντας ένα φυσικό και διακριτικό άρωμα. 

 

 

Read More

And More