Ας συμφωνήσουμε ότι η μυρωδιά της βανίλιας tiare είναι η πιο sexy!

Η βανίλια Tiare είναι μια από τις πιο ξεσηκωτικές- τροπικές- sexy μυρωδιές του καλοκαιριού. Επίσης, είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά στα καλοκαιρινά μας beauty goodies, σε λάδια σώματος και αρώματα. Όμως, μόλις εντοπίσαμε εκείνη την σειρά που έχει μοναδκό συστατικό την βανίλια tiare.

Η σειρά αποτελείται από αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και άρωμα και είναι της L’Erbolario που μπορείς να βρεις σε επιλεμένα φαρμακεία, στο κατάστημα της Αθήνας (Ερμού 55 και Καπνικαρέας 2) καθώς και στο επίσημο site www.erbolario.gr.

Λίγη ιστορία για το tiare:

Μικρά κατάλευκα λουλούδια με άρωμα βαθύ, μεθυστικό που σύμφωνα με την παράδοση οι όμορφες Ταϊτινές πλέκουν σε γιρλάντες για να καλωσορίσουν τους ταξιδιώτες που φτάνουν στο νησί τους! Από αυτά παρασκευάζεται το Monoi, αφήνοντας αυτά τα ντελικάτα λουλούδια σε λάδι καρύδας για 15 μέρες χωρίς άλλη επεξεργασία. Με αυτό το υπέροχο αρωματικό λάδι οι ντόπιοι φροντίζουν το δέρμα και τα μαλλιά τους χάρη στις εξαιρετικές προστατευτικές και αναπλαστικές του ιδιότητες. Από αυτό το πλούσιο, εξωτικό Monoi, δημιουργήθηκε η σειρά Tiaré , για να φροντίσει και να προστατέψει το δέρμα σας αλλά και να σας μεταφέρει έστω και λίγο με το άρωμα του σε μέρη μακρινά κι ονειρεμένα….

Λίγη ιστορία για την L’Erbolario:

Η L ‘Erbolario ιδρύθηκε στο Lodi το 1978, σε ένα μικρό κατάστημα εξειδικευμένο στα φυτικά καλλυντικά, όμως στην πραγματικότητα είχε ήδη δημιουργηθεί πολύ πριν στo όραμα των δύο ιδρυτών της, του βιολόγου Franco Bergamaschi και της συζύγου του κοσμετολόγου Daniela Villa. Πηγές τους, παλιά σημειωματάρια με συνταγές, πρωτόκολλα υγείας και ομορφιάς, εγχειρίδια υγιεινής από παλιά βιβλιοπωλεία και άγραφες διαδικασίες για τη φροντίδα του δέρματος που περνούσαν από γενιά σε γενιά. Η γνώση που αποκτήθηκε, εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε μέσα από σχεδόν 40 χρόνια δουλειάς. Μέσα από διαρκή και πολυσύνθετη επιστημονική έρευνα, η L’ Erbolario συνδύασε και παγίωσε μία συμμαχία ανάμεσα στην εμπειρία του παρελθόντος και τις κατακτήσεις του μέλλοντος. Μία ιστορία επιτυχημένης συνύπαρξης Ανθρώπου-Φύσης, μία ιστορία επιτυχίας που τώρα απλώνεται πολύ έξω από την πόλη που γεννήθηκε. Η L’ Erbolario, από μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, είναι πια μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στα φυτικά δερμοκαλλυντικά.

 

Read More

And More