Avon Distillery: ταξίδεψα στο Λονδίνο για να μάθω τα πάντα για τη νέα σειρά που χρειάζεσαι στην ζωή σου!

Είμαι αυτή η τυχερή που μπορώ να μαθαίνω το next big thing στο skincare ή το μακιγιάζ αρκεί να μπω σε ένα αεροπλάνο για τον σωστό προορισμό. Να αναφέρω ότι αυτό το “αρκεί να” είναι επίσης μέρος της δουλειάς μου: να ταξιδεύω για να ενημερώνομαι.

Από ένα τέτοιο ταξίδι, λοιπόν, μόλις επέστρεψα με την αγαπημένη μου Avon και μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας πως ναι, αυτή την σειρά την χρειάζεσαι οπωσδήποτε στην ζωή σου! Γιατί συνδυάζει δύο μεγάλες τάσεις σε μια σειρά: την τάση των αγνών και free-from καλλυντικών με την τάση των διαφορετικών υφών. Ας γίνουν οι συστάσεις!

Distillery: η νέα σειρά skincare από την Avon που θα αγαπήσει το δέρμα σου!

Το skincare είναι το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης στην ομορφιά αυτή τη στιγμή: χάρη στα social media και το internet γενικά, είμαστε όλες τόσο ενημερωμένες γύρω από το τι συμβαίνει στην επιδερμίδα μας, μαθαίνουμε τόσα πράγματα για τα συστατικά των καλλυντικών (πάρε για παράδειγμα την βιταμίνη C) αλλά από την άλλη η πληροφόρηση είναι τόσο εντατική και πλούσια που δεν ξέρεις τελικά αν αυτό που θα βάλεις στην επιδερμίδα σου από το ένα brand θα ταιριάξει με κάτι άλλο που θα συνδυάσεις από ένα άλλο brand. Και κάτι ακόμη: αν  οοοοοολα αυτά τα προϊόντα με τα τόσα συστατικά θα κάνουν τελικά καλό ή κακό στο πρόσωπό σου. Η σειρά Distillery της Avon είναι αυτό που θέλεις για όλους αυτούς τους λόγους: αποτελείται από πέντε προϊόντα που σου δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο skincare ενώ έχουν καθαρές συνθέσεις που σου χαρίζουν μέγιστο αποτέλεσμα. Τι σημαίνει “καθαρές συνθέσεις”; Ένα απλό παράδειγμα: το έλαιο αποτοξίνωσης που περιέχει η σειρά και που θα δεις παρακάτω περιέχει περισσότερο από 97% καθαρό έλαιο jojoba.

Distillery: ανακάλυψε την ολοκληρωμένη σειρά!

Ο καθαρισμός

Ως beauty editor ξέρω ότι τα πάντα ξεκινούν από μια καθαρή επιδερμίδα γιατί αλλιώς οι πόροι δεν θα καταφέρουν να απορροφήσουν τα ευεργετικά συστατικά της κρέμας σου. Ξέρω επίσης ότι big thing στο κομμάτι του καθαρισμού αυτή την στιγμή είναι τα καθαριστικά balm. Όσο βρισκόμουν στο Λονδίνο έκανα μια βόλτα από τις beauty boutique και το επιβεβαίωσε: τα cleansing balm ήταν παντού! Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψεις μέχρι το Λονδίνο για να βρεις το δικό σου cleansing balm. Γιατί η Avon έχει φροντίσει γι’αυτό! Το Clean Break Cleanser της Distillery έχει γίνει αγαπημένο μου γιατί μπορεί να τα… βάλει ακόμη και με το πιο επίμονο μακιγιάζ. Ζεσταίνεις λίγη ποσότητα στις παλάμες σου, αυτό μεταμορφώνεται σε έλαιο και καθώς κάνεις μασάζ αφαιρεί τα πάντα! Το ξεπλένεις είτε με ζεστό νερό είτε με μια νωπή πετσέτα.

Οι κρέμες σου

 

Μετά την Shade The Day δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην φορέσεις αντηλιακή! Η συγκεκριμένη κρέμα από την νέα σειρά Distillery της Avon περιέχει 100% ανόργανο αντηλιακό φίλτρο που δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ ενάντια στις ακτίνες UVA ενώ παράλληλα ενυδατώνει. Κι επειδή ακριβώς μιλάμε για ανόργανο αντηλιακό φίλτρο, το λιγότερο είναι σίγουρα καλύτερο! Τα ανόργανα αντηλιακά φίλτρα είναι πολύ λογικό να αφήσουν ένα λευκό στρώμα στην επιδερμίδα το οποίο φεύγει πανεύκολα κάνοντας μασάζ.

 

Ένα άλλο προϊόν, μια άλλη υπέροχη υφή! Η κρέμα νυκτός Distillery Sleep Potion της Avon είναι εντελώς διάφανη και διαυγής και με αγνά συστατικά σε ποσοστό 93%. Η ίδια κρέμα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση ενώ από το επόμενο κιόλας πρωί θα δεις την επιδερμίδα σου λαμπερή!

Τα must have!

Εδώ και έναν χρόνο περίπου η βιταμίνη C έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και όλοι γράφουν για την λευκαντική και την αντιοξειδωτική της δράση. Με ένα πρόχειρο search στο google θα καταλάβεις γιατί αυτό το step δεν πρέπει να λείπει από την ρουτίνα σου. Ωστόσο, κάτι που δεν αναφέρεται πολύ συχνά είναι ότι η βιταμίνη C δεν είναι υδρόφιλη και πως ειδικά όταν είναι κλεισμένη σε βαζάκια οξειδώνεται πολύ γρήγορα. Άρα, εσύ μπορείς να επενδύσεις σε ένα τέτοιο προϊόν και με πολύ απλά λόγια αυτό το προϊόν να “μην κάνει δουλειά!”. Η πιο αγνή μορφή της βιταμίνης C είναι σε πούδρα και αυτός ήταν ο λόγος που ενθουσιάστηκα όταν είδα μπροστά μου το C Shot από την σειρά Distillery της Avon. Αναμειγνύεις την πούδρα βιταμίνης C με το serum σου και την απλώνεις ταμποναριστά. Σύντομα θα δεις την επιδερμίδα σου πολύ λαμπερή και θα ξέρεις γιατί!

 

Η περιβαλλοντική μόλυνση, το άγχος και όλα αυτά τα οποία έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά μπορείς να τα δεις με μια πιο προσεκτική ματιά στον καθρέφτη σου: η επιδερμίδα είναι θαμπή και κουρασμένη. Η επιδερμίδα… χρειάζεται detox! Το Purify Facial Oil της νέας σειράς Avon περιέχει 97% καθαρό έλαιο jojoba αλλά και phytol (έχει αντιγηραντικά οφέλη) σε μια συμπυκνωμένη 100% και μη υδαρή σύνθεση που το κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Χρησιμοποίησε τρεις σταγόνες ή λιγότερο αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα κάτω από την κρέμα σου!

Last chance info: η Avon φρόντισε για εμάς! Μπορείς να αποκτήσεις το ολοκληρωμένο kit με €78.99 και αν θέλεις την γνώμη της beauty editor, είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις: και λύνεις το πρόβλημα του τι προϊόντα να χρησιμοποιήσω στο πρόσωπό μου και τα αποκτάς σε πολύ καλύτερη τιμή από ότι αν τα έπαιρνες μεμονωμένα.

Ανακάλυψε την ολοκαίνουργια σειρά Distillery της Avon εδώ