Αυτά είναι ακριβώς τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Ελένη Φουρέιρα!

Ας συμφωνήσουμε όλοι ότι η Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision ήταν εκθαμβωτική. Ας συμφωνήσουμε, επίσης, ότι η κίνησή της επί σκηνής ήταν συγκλονιστική, αλλά δεν θα ήταν το ίδιο αν είχε, ας πούμε, ένα pixie cut! Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως τα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα κάνουν μια ξεχωριστή καριέρα μόνα τους και είναι πολύ λογικό να θέλεις να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για την φροντίδα τους και τα προϊόντα styling που χρησιμοποιεί. Λοιπόν, τις λεπτομέρειες που θέλεις τις έχουμε!

Ο Χρήστος Μπαϊραμπάς, καλλιτεχνικός διευθυντής της Aveda Greece, επιμελήθηκε τα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα με προϊόντα Aveda. To χρώμα είναι εμπνευσμένο από το “fuego” που σημαίνει φωτιά και το αποτέλεσμα είναι ένα θερμό καστανό γεμάτο λάμψη χάρη στη φυσική βαφή της Aveda Full Spectrum.

Η περιποίηση έγινε με το σαμπουάν και conditioner ‘Smooth Infusion’ τα οποία λειαίνουν τα μαλλιά και τα κάνουν απαλά και λαμπερά. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε για τη διαδικασία του styling το θερμοπροστατευτικό ‘Damage Remedy Daily Hair Repair” που ενισχύει την προστασία κατά του φριζαρίσματος και αναδομεί τα μαλλιά και ολοκλήρωσε το look με το προϊόν φινιρίσματος ‘Brilliant Emollient Finishing Gloss’ που λειαίνει τις άκρες στα ατίθασα και χοντρά μαλλιά και προσφέρει εκθαμβωτική λάμψη!

Έμπνευση για το τελικό look αποτελούν οι γυναίκες υπερήρωες από τα βιβλία των Κόμικς, που συνήθως αποτυπώνονται με εντυπωσιακούς σχηματισμούς, πλούσια σε φυσικό όγκο και δυναμική όψη.
Τέλος, η Aveda Greece θα ήθελε να ευχηθεί στην Ελένη Φουρέιρα κάθε επιτυχία σε αυτή την εντυπωσιακή της πορεία.

 

Για να μάθεις όλα τα info και για το μακιγιάζ της, κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More