Αυτά είναι (μερικά από) τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε στην παρουσίαση των Sephora!

Υπάρχει μια παρουσίαση στην ζωή κάθε beauty editor για την οποία αδημονεί ένα… τσικ παραπάνω από τις υπόλοιπες. Είναι η παρουσίαση των Sephora η οποία γίνεται δύο φορές το χρόνο για τις σεζόν Spring/Summer και Fall/Winter, αντίστοιχα. Στην παρουσίαση αυτή είναι χωρισμένα τα brands ανά stand από τα οποία περνάς και ανακαλύπτεις τις ολοκαίνουργιες beauty αφίξεις. Ok! Αρκετά με τις inside πληροφορίες για το τι συμβαίνει στις παρουσιάσεις και στην ζωή μιας beauty editor κι ας κάνουμε focus στα προϊόντα!

Την εβδομάδα που πέρασε, λοιπόν, έγινε η χριστουγεννιάτικη παρουσίαση των Sephora και παρακάτω έχω μερικά μόνο από τα άπειρα που ξεχώρισα. Μερικά και μόνο για αρχή!

1.Η λαμπερή επιδερμίδα είναι το big thing των τελευταίων δύο χρόνων περίπου το οποίο ολοένα και περισσότερο εντείνεται. Στις αρχές της χρονιάς έκανε καριέρα ως dewy skin και τελευταία το συναντάμε ως skin glazing. Όπως και να το δεις- πεις, πάντως, η επιδερμίδα σου πρέπει να λάμπει και η Becca έχει expertise σε αυτό! Το τελευταίο προϊόν που λάνσαρε είναι το Glow Elixir, ένα serum λάμψης το οποίο θέτει τις βάσεις για ένα super λαμπερό πρόσωπο, είναι ενυδατικό και πολύ δροσιστικό. Αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο, όμως, είναι ότι μυρίζει πεπόνι!

2.Η κρέμα ματιών Ginzing της Origins είναι μια από τις αγαπημένε μου κρέμες ματιών την οποία προτείνω συχνά- πυκνά σε φίλες όταν μου λένε ότι έχουν αϋπνίες, κουρασμένα μάτια, μαύρους κύκλους. Η συγκεκριμένη έχει μικρο- ανακλαστές κι έτσι όταν την φοράς η περιοχή των ματιών αποκτά άμεσα λάμψη. Το νέο με αυτή την κρέμα είναι ότι πλέον θα την βρεις και σε σωληνάριο για να την έχεις πάντα μαζί σου!

3.Η σειρά This Works είναι η τέλεια σειρά για όποιον έχει άγχος και δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά. Ή για όποιον δεν κοιμάται καλά. Τελεία. Υπάρχει έτσι κι αλλιώς στην ρουτίνα μου (χρησιμοποιώ τα spray σε travel size με τα οποία ψεκάζω τα μαξιλάρια μου και τα παίρνω οπωσδήποτε μαζί μου και στα ταξίδια) αλλά μόλις ανακάλυψα αυτό το χαλαρωτικό λάδι. Λίγο μασάζ στους ώμους ή βάζεις λίγη ποσότητα ανάμεσα στις παλάμες σου, τρίβεις και εισπνέεις!

4. Και επιστρέφω στο Glowing Skin: αυτό το προϊόν, το Liquid Glow της Anastasia Beverly Hills μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως primer για λάμψη, να το απλώσεις τοπικά σε σημεία- κλειδιά όπως ψηλά στα ζυγωματικά ή να το αναμείξεις με το foundation ή και την body lotion σου!

To be continued… γιατί, όπως σου είπα, αυτά ήταν μερικά μόνο από τα αγαπημένα μου προϊόντα που θα βρεις στα Sephora!

 

Read More

And More