Αυτά είναι τα αγαπημένα μας προϊόντα μακιγιάζ που έρχονται τον Μάρτιο!

Κάθε μέρα στον κόσμο της ομορφιάς λανσάρονται δεκάδες προϊόντα, αλλά σε μήνες που σηματοδοτούν αλλαγή εποχής τα προϊόντα αυτά πολλαπλασιάζονται. Ο Μάρτιος είναι ένας τέτοιος μήνας, στο γραφείο καταφθάνουν συνεχώς νέα πράγματα, τα οποία αμέσως μετά προσγειώνονται στα ράφια των καλλυντικών τα οποία θα επισκεφτείς κι εσύ. Και για να είσαι ενημερωμένη, ετοιμάσαμε για εσένα λίστες με τα best of προϊόντα ανά κατηγορία. Αρχής γενομένης από το μακιγιάζ!

Παρακάτω, λοιπόν, μερικά από τα αγαπημένα μας προϊόντα που ε-ε-έρχονται!

Sea Minerals Summer Palette, απόχρωση Blue Waters, Korres. Μια συλλεκτική παλέτα που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι χάρη σε αυτό το έντονο τιρκουάζ! Η παλέτα αποτελείται από ένα bronzer για όλο το πρόσωπο και τρεις αποχρώσεις σε σκιές που περιέχουν στη σύνθεσή τους μια σειρά από ευεργετικά συστατικά όπως θαλάσσια ιχνοστοιχεία, έλαιο κολοκυθόσπορου και βιταμίνη Ε. Την συγκεκριμένη παλέτα θα την βρεις σε μια ακόμη απόχρωση, την Coral Sunsets.

Touche Eclat High Cover, YSL, €43.70. Το θρυλικό highlighter, Touche Eclat του Yves Saint Laurent, κυκλοφορεί αυτό το μήνα στην… concealer εκδοχή του που εξασφαλίζει τέλεια κάλυψη στους μαύρους κύκλους! Για ιδανικό αποτέλεσμα συνδύασέ το με το highlighter!

Velour Lip Powder, απόχρωση Paris, Laura Mercier, €28.00. Με μια πρώτη ανάγνωση αυτή η παλέτα μοιάζει να είναι μια παλέτα με σκιές. Κι όμως, πρόκειται για προϊόντα χειλιών που χαρίζει στα χείλη πλούσιο χρώμα που μένει αναλλοίωτο για ώρες χωρίς να στεγνώνει τα χείλη.

Crushed Liquid Lip Velvet Matte, Bobbi Brown, €40.00. Ετοιμάσου να αγαπήσεις τα νέα liquid lipstick από την Bobbi Brown αφού συνδυάζουν τρία αποτελέσματα σε μια κίνηση: την πλήρη κάλυψη ενός κραγιόν υγρής μορφής, την πλούσια ενυδάτωση ενός balm και τη γλυκιά λάμψη ενός gloss.

L’Essentiel Natural Glow Foundation 16h Wear  SPF 20, Guerlain, €60.95. Το νέο foundation του Guerlain έχει εκτός από τέλειο packaging και τέλειο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα! Θα το βρεις σε δέκα διαφορετικές αποχρώσεις με 97% φυσικά συστατικά που χαρίζει φυσική λάμψη.

Cheekleaders Bronze Squad, Benefit, €64.95. Πέντε full size ρουζ, bronzers, το νέο Hoola Caramel matte bronzer καθώς και το Cookie, το νέο χρυσό highlighter για λάμψη και φωτεινότητα όλα κλεισμένα σε μια ολοκαίνουργια παλέτα με τέλειο packaging που σου φτιάχνει τη διάθεση. PS: ιδανική παλέτα αν ταξιδεύεις ή αν βρίσκεσαι συνεχώς on the go!

 

Dior Forever, €51.50. Τις προηγούμενες μέρες έφτασαν στα χέρια μας μερικές από τις πολλές αποχρώσεις του νέου foundation Dior και αμέσως έγινε το αγαπημένο μας! Χαρίζει τέλεια κάλυψη, απόλυτα φυσική, ωστόσο, και θα το βρεις σε δύο διαφορετικές εκδοχές: ματ και glow.

Tom Ford White Suede Collection Eye Quad. Όταν λανσάρονται οι λευκές συσκευασίες στα προϊόντα του Tom Ford ξέρουμε πως έρχεται η άνοιξη! Η White Suede Collection αποτελείται από ένα άρωμα που θα λατρέψεις, αλλά μιλώντας για μακιγιάζ αυτή η παλέτα με τα χρώματα πασπαρτού μας έκλεψε την καρδιά!  Κι ένα ωραίο info: ο λόγος που τα καλοκαιρινά προϊόντα Tom Ford μπαίνουν σε λευκές συσκευασίες είναι για να δημιουργείται ακόμη εντονότερο contrast με την μαυρισμένη επιδερμίδα! 

Kilian Lipstick απόχρωση Aphrodisian. Ο θρυλικός και πολυτελής οίκος αρωματοποιίας λανσάρει για πρώτη φορά κραγιόν. Και φυσικά, αυτά τα κραγιόν επειδή ακριβώς αποτελούν προέκταση ενός οίκου με oriented περιεχόμενο, είναι υπέροχα αρωματισμένα!

 

Read More

And More