Αυτά είναι τα καλλυντικά που υπάρχουν στην goodie bag των Grammy Awards (στοιχίζει συνολικά 10.000 δολάρια)!

Τα Grammy Awards είναι τα Όσκαρ της μουσικής σκηνής, εκεί όπου συγκεντρώνονται stars πρώτης γραμμής για να παραλάβουν τα βραβεία τους. Στις θέσεις τους, τους περιμένουν οι λεγόμενες goodie bags, τσάντες με δώρα για τους εκλεκτούς καλεσμένους της βραδιάς. Και αντιλαμβάνεσαι πως όταν μιλάμε για star τέτοιου μεγέθους, η συνολική αξία των δώρων πρέπει να είναι αντίστοιχη.

Σύμφωνα με το Stylecaster, η αξία αυτής της goodie bag για φέτος ανέρχεται στα 10.000 δολάρια (yeap!) και πέρα από κάποια ρούχα και gadget περιέχει και καλλυντικά τα οποία είναι αυτά που θα δεις παρακάτω. Ή, με άλλα λόγια, αυτά είναι τα καλλυντικά που πήραν οι διάσημοι σπίτι τους και που μπορεί να έχεις ήδη στο boudoir σου. Ή βλέποντάς τα να θέλεις να τα αποκτήσεις κι εσύ, αφού σου παραθέτουμε εκείνα τα δύο που μπορείς να βρεις και στην Ελλάδα.

Το brand που έγινε γνωστό χάρη στην λοσιόν Glow Tonic, περιέχεται στην goodie bag που πήραν οι διάσημοι μαζί τους. Πιο συγκεκριμένα από το brand στην goodie bag υπάρχουν τα εξής προϊόντα: Glycolic Body Lotion, Glow Mist και Glitter-y Eye Quad. Όσο για την λοσιόν κοστίζει €27.50 και θα την βρεις αποκλειστικά στα Sephora, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα του brand.

Ποιος λέει όχι σε μια sheet mask που σε ελάχιστο χρόνο θα δώσει στο πρόσωπο λάμψη και ενυδάτωση; Στην goodie bag των Grammy υπήρχε η FlashMasque Hydrate της Patchology (€5.95) την οποία μπορείς επίσης να βρεις στα Sephora.

 

Read More

And More