Αυτά είναι τα πιο ματ κραγιόν που δοκιμάσαμε ποτέ! Στη ζωή μας ολόκληρη!

Αυτή η εβδομάδα ήταν μια πολυάσχολη εβδομάδα για τον κόσμο της ομορφιάς με ένα σωρό ολοκαίνουργια λανσαρίσματα που έφτασαν στα χέρια μας. Κυριολεκτικά. Αρκεί να ρίξεις μια ματιά τις παρακάτω photo για να καταλάβεις!

Ένα από αυτά τα λανσαρίσματα είχαν να κάνουμε το task: “θέλω ένα ματ κραγιόν. Το απόλυτο ματ! Κάτι που να μην φεύγει με τίποτα και να ταιριάζει τέλεια στον τόνο μου! Τόσο τέλεια σαν να φτιάχτηκε για ‘μένα!”. Λοιπόν, αυτό το task αφορά και εμάς γιατί όλες θέλουμε να έχουμε το απόλυτο χρώμα στα χείλη μας που να μην γυαλίζει καθόλου και να μένει εκεί, βρήκαμε την απάντηση (σε αυτό το λανσάρισμα) και οφείλουμε να σε ενημερώσουμε. Asap!

Ο λόγος για τα Velour Extreme Matte Lipstick της Laura Mercier, ένα κραγιόν που σε πρώτη ανάγνωση μπορεί και να σου θυμίζει σκιά σε στικ, και θα το βρεις σε 24 αποχρώσεις: 12 που απευθύνονται σε ψυχρούς τόνους και 12 που απευθύνονται σε θερμούς. Έχει στρογγυλεμένη άκρη από τη μια άκρη και από την άλλη ξύστρα, το σχήμα του είναι τόσο τέλειο ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις και το περίγραμμά σου και αυτό το λανσάρισμα είναι η τέλεια αφορμή για να περάσεις από το corner της Laura Mercier.

Παρακάτω, τα 24 κραγιόν αλλά και πώς “γράφουν” σε κάθε τόνο επιδερμίδας!

Read More

And More