Αυτά είναι τα τέσσερα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Hailey στον Justin Bieber για την ακμή του!

Εδώ και λίγο καιρό οι Biebers έχουν ξεκινήσει μια σειρά από επεισόδια στα οποία μοιράζονται πολύ προσωπικές Bieber στιγμές. Στο προηγούμενο επεισόδιο τους είδαμε στην κουζίνα τους να μαγειρεύουν μαζί ενώ γρήγορα η συζήτηση πήγε στην ακμή του Justin Bieber με την σύζυγό του να λέει πως προσπαθεί να τον βοηθήσει όλο αυτό το διάστημα κάνοντας του εντατικό skincare.

Στο επεισόδιο που μόλις κυκλοφόρησε και φέρει τον τίτλο Skin Care with The Biebers οι δυο τους μας δίνουν πιο αναλυτικά info για τα βήματα που ακολουθούν.

Αρχικά, λοιπόν, η σύζυγός του του κάνει μια ελαφριά απολέπιση με ένα προϊόν που περιέχει ένζυμα έτσι ώστε να διώξει τα νεκρά κύτταρα και να αφήσει την επιδερμίδα να αναπνεύσει ελεύθερα. Έπειτα, αφαιρεί το προϊόν με μια πετσέτα την οποία έχει βρέξει με ζεστό νερό και έπειτα έχει στύψει. Το επόμενο step που ακολουθεί είναι να του κάνει μια μάσκα με κουρκουμά που είναι ιδανική για δέρματα που αντιμετωπίζουν θέματα ακμής ενώ, όπως αποκαλύπτει η Hailey Bieber, ο σύζυγός της δεν είναι ο μόνος που αντιμετωπίζει ακμή στο σπίτι τους! “Πέρυσι εμφάνισα κι εγώ και είναι πολύ σημαντικό να απευθύνεσαι σε έναν δερματολόγο όταν έχεις τέτοια θέματα λέει.

Γυρίζοντας στο skincare του Justin Bieber μετά την μάσκα αυτή η σύζυγός του, του κάνει μια δεύτερη μάσκα detox και τέλος, χρησιμοποιεί ένα serum με γλυκολικό οξύ που ανήκει στην κατηγορία των AHA, διώχνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθά το νέο δέρμα να βγει από κάτω!

Και τώρα, μπορείς να πατήσεις play για να τα δεις όλα αναλυτικά!

Read More

And More