Αυτά είναι τα top 10 beauty πράγματα που ψάξαμε περισσότερο στο google το 2019!

Fact: τίποτα δεν μπορεί να μαρτυρήσει περισσότερο τι υπάρχει στο μυαλό μας από το ίδιο το google. Είναι η μηχανή αναζήτησης στην οποία ανατρέχουμε πάντα όταν ψάχνουμε κάτι ακόμη και εμείς οι δημοσιογράφοι. Και το google search είναι τόσο μαγικό- υπέροχο- σημαντικό ώστε πιάνω τον εαυτό μου συχνά να αναρωτιέται: πώς έγραφα για την ομορφιά πριν από το google (ναι, ξεκίνησα να δουλεύω ως beauty editor στον Π.G εποχή/aka Προ Google).

Τα τελευταία χρόνια, λοιπόν, το google search είναι κάτι που κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα και είναι πλέον παράδοση κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Google να δημοσιεύει τη λίστα με τα top 10 searches που έγιναν σε κάθε κατηγορία την χρονιά που αφήνουμε πίσω μας.

Για το 2019, λοιπόν, φαίνεται πως τα νύχια μας απασχόλησαν περισσότερο από καθετί άλλο και πιο συγκεκριμένα, ένα brand που φαίνεται πως εκτινάχθηκε μέσα σε μια μόλις χρονιά: τα Color Street Nails που ουσιαστικά πρόκειται για αυτοκόλλητα βερνίκια που κάνουν την ζωή μας εύκολη. Δεν σου κρύβω, βέβαια, πως αυτό το search με έκανε να αναρωτιέμαι αν βρισκόμαστε στο 2019 ή στο… 2012 τότε που με την Άννα Αλμπάνη είχαμε γυρίσει αυτό το βίντεο που μπορείς να δεις εδώ για τα αυτοκόλλητα νυχιών. Φαίνεται, όμως, πως αυτή η λογική της επιστροφής στο παρελθόν και στα basics επικράτησε στα περισσότερα beauty google searches, καθώς είδαμε searches όπως “πώς να βάλω ψεύτικες βλεφαρίδες” ή “πώς να βάλω βλεφαρίδες- τουφάκια” πράγμα που αποδεικνύει ότι μετά από την τεράστια έξαρση των eyelash- extensions οι γυναίκες ήθελαν να βρουν λιγότερο μόνιμους και πιο ασφαλείς για τις βλεφαρίδες τους τρόπους να τις τονίσουν.

Παρακάτω, λοιπόν, η λίστα των top 10 beauty searches που έγιναν στο google το 2019!

1. Πώς να βάλω τα Color Street nails
Όπως είπαμε, τα Color Street Nails είναι αυτοκόλλητα βερνίκια που μπορείς να βρεις εδώ και σε αυτό το βίντεο που έχουμε γυρίσει χρόνια πριν με την Άννα Αλμπάνη μπορείς να δεις και την απάντηση.
2.Πώς να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες 
Οι ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά και οι βλεφαρίδες, γενικά, είναι ένα θέμα που απασχόλησαν πολύ και εδώ θα βρεις την απάντηση για το πώς να βάλεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά και το τέλειο trick που θα τις κάνουν να δείχνουν huge αλλά σαν να είναι δικές σου!
3.Πώς να βάλεις ρουζ 
Εδώ σου έχουμε τις απαντήσεις που θέλεις ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου.
4. Πώς να βάλεις τονωτική λοσιόν
Η λοσιόν είναι must have προϊόν και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις αφού πλύνεις το πρόσωπό σου. Γιατί την χρειάζεσαι θα βρεις εδώ. Πώς την τοποθετείς; Προτιμάμε με τα χέρια και ασκώντας πιέσεις. Έτσι, και δεν πάει προϊόν χαμένο (ότι θα συνέβαινε, δηλαδή, αν βάζαμε βαμβάκι) και τοποθετείς το προϊόν σε μεγαλύτερο βάθος.
5. Πώς να βάλεις υγρό foundation 
Κάνε κλικ εδώ και δες πώς θα απλώσεις το foundation για να έχεις το πιο υγιές και λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου!
6. Πώς να βάλεις βλεφαρίδες τουφάκια 
Για να βάζεις τουφάκια βλεφαρίδες δες εδώ τον απόλυτο οδηγό.
7. Πώς να βάζεις έλαιο καρύδας στα μαλλιά 
Εδώ σου έχουμε τις απαντήσεις για το πώς το χρησιμοποιείς, πού το βρίσκεις και με ποιους τρόπους άλλους τρόπους μπορείς να το βάλεις στη ρουτίνα σου.
8. Πώς να βάζεις self-tanner
9. Πώς να απλώνεις μάσκαρα 
Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, αν θέλεις να μεγιστοποιήσεις το αποτέλεσμα, χρειάζεται να απλώσεις τη μάσκαρα με συγκεκριμένη τεχνική. Σε αυτό το how to θα δεις ποια είναι η τεχνική αυτή.
10. Πώς να βάλεις primer

Το primer είναι το προϊόν που βάζεις πριν από το makeup για να το κάνεις να διαρκέσει περισσότερο. Είναι ένα προϊόν που χρειάζεσαι ειδικά αν όψει γιορτών και πολύ σύντομα θα σου έχουμε θέμα.

Αλήθεια, εσύ έκανες search για να βρεις κάτι από τα παραπάνω τη χρονιά που αφήνουμε πίσω μας;

 

Read More

And More