Αυτά τα 8 προϊόντα με καρύδα θα σου φτιάξουν την διάθεση κι ας βρέχει!

Δεν είσαι η μόνη! Αυτή η βροχή δημιουργεί σε όλους μας μια κακή διάθεση και μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι ίσως το καλοκαίρι να μην έχει έρθει ακόμη. Στον αντίποδα, όμως, αυτής της κατήφειας και αυτού του καιρού έχουμε την τέλεια εναλλακτική! Η καρύδα, η πιο signature, sexy και χαρακτηριστική μυρωδιά του καλοκαιριού, λειτουργεί ως mood booster. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε οκτώ προϊόντα καρύδας που αυτές τις μέρες ειδικά δεν μας φτιάχνουν μόνο την εμφάνιση αλλά και τη διάθεση! 

Coconut Water Body Mist, Korres. Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στα χέρια μας αυτό το body mist το λατρέψαμε! Έχει μια ξεσηκωτική και ταυτόχρονα τόσο οικεία μυρωδιά καρύδας και μας αρέσει να το φοράμε σε γενναίες δόσεις. Και φυσικά το έχουμε πάντα στην τσάντα μας και το φοράμε ξανά και ξανά κάθε φορά που έχουμε ανάγκη από ενέσεις αυτοπεποίθησης! 

 

Hei Poa Pure Tahiti Monoi Oil Coconut, €13.30. Τα λάδια πολλαπλών χρήσεων Hei Poa είναι η παραδοσιακή αγορά που κάνουμε κάθε τέτοια εποχή. Αν και η γκάμα των επιλογών είναι τεράστια εμείς έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτό το με άρωμα καρύδας που σε συνδυασμό με το Monoi ντύνει την επιδερμίδα με μια τόσο sexy μυρωδιά ώστε τελικά δεν χρειάζεσαι άρωμα!

Souffle Body Cream Almond Coconut, Laura Mercier, €69.84. Δεν είναι μόνο η ξεσηκωτική μυρωδιά που αγαπάμε σε αυτό εδώ το προϊόν σώματος. Είναι και η ίδια η υφή που μοιάζει με σουφλέ αλλά και το γυάλινο μπουκάλι του που θέλεις να το εμφανίσεις στο πιο εμφανές σημείο του μπάνιου ή του boudoir σου και το οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους αφού το τελειώσεις. Όσο για το αποτέλεσμα που αφήνει στην επιδερμίδα σου; Δεν την έχεις δει ποτέ άλλοτε τόσο απαλή!

Coconut Nourishing body butter, The Body Shop, €15.00. Το πλούσιο βούτυρο σώματος με άρωμα καρύδας έχει μια υπέροχη μυρωδιά ενώ χαρίζει στο σώμα βαθιά ενυδάτωση που αισθάνεσαι για 48 ώρες και μια λάμψη όμοια με αυτή που βλέπεις στα πόδια των διασήμων στο κόκκινο χαλί!

Κρεμώδες αφρόλουτρο Care & Coconut, Nivea. Απόκτησε αυτή την ξεσηκωτική μυρωδιά καρύδας στο σώμα σου από το μπάνιο! Το αφρόλουτρο της Nivea θρέφει, μυρίζει υπέροχα ενώ κάνει και έναν πλούσιο και απολαυστικό αφρό. Ήρθε η ώρα να γεμίσεις την μπανιέρα σου με ζεστό νερό, αφρόλουτρο Nivea και να απολαύσεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο!

Fresh Sugar Hydrating Lip Balm, €18.95. Τα οφέλη από τη χρήση αυτού του lip balm είναι πολλαπλά αφού τα χείλη σου ενυδατώνονται αμέσως ενώ παράλληλα χάρη στην πλούσια υφή και τα φυσικά συστατικά του, τα χείλη γεμίζουν και δείχνουν πιο ζουμερά. 

 

Prep+ Prime Fix+ Coconut, MAC, €22.00. Απολαμβάνουμε τη δροσερή αίσθηση των face mist στο πρόσωπό μας έτσι κι αλλιώς, αλλά ακόμη περισσότερο όταν αυτή συνδυάζεται με άρωμα καρύδας. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και έναν συνδυασμό από πράσινο τσάι, χαμομήλι και αγγούρι που ανανεώνει το δέρμα και το καταπραΰνει. 

RMS Beauty Raw Coconut Cream, €19.95. Μια multi tasking κρέμα που μεταμορφώνεται σε λάδι όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα και την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις με πολλούς τρόπους. Δύο από τους αγαπημένους μας είναι α) ως πρώτο step στο μακιγιάζ για να “λιώσουμε” όλα τα υπολείμματα προτού προχωρήσουμε στον καθαρισμό με gel και νερό και β) σε όλο το σώμα για ενυδάτωση!

 

Read More

And More