Αυτά τα λάδια σώματος μυρίζουν καλοκαίρι (αν θέλεις να το παρατείνεις για πάντα)!

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου tip που έχω να σου δώσω για καλοκαίρι είναι το εξής: κάνε skip την συμβατική σου κρέμα σώματος και επένδυσε σε ένα λάδι με τροπική μυρωδιά το οποίο θα απλώνεις στο σώμα σου απευθείας μετά το ντους και όσο η επιδερμίδα σου είναι βρεγμένη. Γιατί τώρα; Γιατί δεν φοράς πολλά ρούχα ώστε το λάδι να κολλάει πάνω σου, γιατί θα αφήσει στο σώμα σου μια τέλεια γυαλάδα που είναι πολύ sexy (χωρίς απαραίτητα το λάδι που έχεις επιλέξει να περιέχει glitter) και γιατί το καλοκαίρι το οινόπνευμα που περιέχει το άρωμά σου μπορεί να σου δημιουργήσει πανάδες σε… συνεργασία με τον ήλιο. Το λάδι σώματος, αντίθετα, δεν περιέχει οινόπνευμα οπότε αυτό το σενάριο αποκλείεται!

Παρακάτω τα πιο τροπικά- sexy- έχουν-κλέψει-την-καρδιά-κάθε-beauty-editor λάδια σώματος που μυρίζουν καλοκαίρι γιατί το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν τελειώνει τον Αύγουστο!

 

Pure Tahiti Monoi Oil Tiare, Hei Poa, €11.43. Τα Hei Poa είναι συνδεδεμένα στο μυαλό μας με το καλοκαίρι! Από όλες τις μυρωδιές, αυτή με τη βανίλια tiare είναι ίσως η πιο τροπική- ξεσηκωτική ή, τουλάχιστον, εκείνη την οποία αγοράζω ξανά και ξανά αυτούς τους τρεις μήνες που διαρκεί το καλοκαίρι!

 

Soleil Blanc body oil, Tom Ford, €73.00. Η σειρά soleil είναι εμπνευσμένη από τα μακρινά ιδιωτικά νησιά όπου το καλοκαίρι διαρκεί όλο το χρόνο και η μια ημέρα διαδέχεται αρμονικά την άλλη και αυτό το λάδι θα σου χαρίσει και πλούσια ενυδάτωση και τέλεια μυρωδιά στο σώμα σου!

 

 

The Glowing Body Oil, La Mer, €95.00.  Αυτό το συλλεκτικό λάδι σώματος συνδυάζει αρκετά πλεονεκτήματα: έχει glitter, οπότε αν σου αρέσει η έξτρα λάμψη θα το αγαπήσεις, έχει τροπική μυρωδιά και έχει και βιταμίνη Ε που εκτός από όμορφα πόδια θα τα κάνει και πολύ απαλά!

Beach, Bobbi Brown. Αν θέλεις οι επόμενες μέρες στο γραφείο μέχρι να φύγεις για διακοπές να είναι… υποφερτές αυτό το λάδι σώματος θα κάνει την δουλειά για σένα! Μυρίζει παραλία, ακριβώς όπως ο τίτλος του, και όποιος το μυρίσει το ερωτεύεται! Επίσης: όποιος το μυρίσει πάνω σου σε ερωτεύεται!

Coconut Nourishing Dry Oil, The Body Shop, €14.00. Η καρύδα είναι η πιο χαρακτηριστική μυρωδιά του καλοκαιριού και μια από τις κλασικές αγορές που κάνω κάθε τέτοια εποχή (όταν δεν αγοράζω το body butter). Το συγκεκριμένο είναι ξηρό λάδι που σημαίνει ότι απορροφάται πιο εύκολα αν δεν αντέχεις την λιπαρή αίσθηση στην επιδερμίδα σου.

Coconit Body Oil, Herbivore, €40.00. Δυστυχώς δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα αλλά μυρίζει τόσο παραδεισένια που θα πρέπει να το αναζητήσεις! Extra hint: αν ξυρίζεσαι είναι ιδανικό για μετά! Θα σου προσφέρει ανακούφιση και θα ντύσει το σώμα σου με μια υπέροχη και super sexy μυρωδιά!

 

 

Read More

And More