Αυτά τα πινέλα κοστίζουν 25.000 δολάρια. Εχμ! Το ένα!

Τα πινέλα δεν είναι μια απλή beauty αγορά. Τα πινέλα είναι επένδυση. Γιατί για να τα αποκτήσεις θα πρέπει να διαθέσεις ένα σεβαστό budget αλλά να ξέρεις πως όσο πιο… σεβαστό είναι αυτό το budget τόσο μεγαλύτερη και η διάρκεια ζωής τους (σε συνδυασμό, πάντα, με την σωστή φροντίδα τους).

Παίρνουμε, λοιπόν, ως παραδοχή ότι τα πινέλα είναι ακριβά αλλά ουδέποτε δεν είχαμε υποψιαστεί ότι μπορεί οι τιμές τους να άγγιζαν τέτοια ύψη!

Η εταιρία Artis, εκείνη που δημιούργησε για πρώτη φορά αυτά τα πλακέ πινέλα από φυσική τρίχα, δημιούργησε για τις γιορτές μια limited edition συλλογή, την Artis Bespoke, η οποία αποτελείται από τρία πινέλα το καθένα εκ των οποίων κοστίζει 25.000 δολάρια!!! Αυτό που εκτοξεύει την τιμή του κάθε πινέλου στα ύψη και το κάνει να κοστίζει όσο το αυτοκίνητό μου (επί τρία!) είναι ότι η λαβή τους είναι στολισμένη με μαύρα διαμάντια, λευκά διαμάντια ή ρουμπίνια.

Για εκείνον που θα κάνει δικό του ένα τέτοιο πινέλο (δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον!), η αγορά συνδυάζεται με μια σειρά από παροχές όπως personal μάθημα μακιγιάζ και τρόπου χρήσης του πινέλου με την Lindsay Jackson, δημιουργό του brand.

Για το εντελώς υποθετικό σενάριο που θέλεις να κάνεις add στο καλάθι σου ένα τέτοιο πινέλο, θα πρέπει να επισκεφτείς το artishbrush.com

Read More

And More