Αυτά τα τεράστια scrunchie είναι παντού στο instagram! Hot or not?

Κατά καιρούς μας συστήνονται και κάποια νέα trends σε σχέση με τα αξεσουάρ μαλλιών. Από αυτά τα αξεσουάρ, τα all time classic αγαπημένα μας είναι τα scrunchie γιατί αγαπάμε τα 90’s, γιατί κάνουν το τέλειο πιάσιμο χωρίς να τραβάνε τα μαλλιά μας ή να φθείρουν την ποιότητα της τρίχας (ειδικά τα μεταξωτά) και γιατί… έτσι.

Να, όμως, που και τα scrunchie έχουν υποκατηγορίες! Πάρε για παράδειγμα αυτά τα huge scrunchie που υπάρχουν παντού στο instagram αυτή τη στιγμή (πιθανότατα να τα έχεις πετύχει κάνοντας scroll down) ενώ το αμερικάνικο Bazaar μόλις αφιέρωσε κάμποσες γραμμές σε αυτή την τάση!

Τα cloud scrunchie, όπως κάνουν καριέρα, ακριβώς γιατί είναι τόσο fluffy σαν σύννεφο, ξεκίνησαν από ένα vintage κατάστημα με έδρα την Φιλαδέλφεια, το Room Shop Vintage. Τα συγκεκριμένα scrunchie υπάρχουν σε διαφορετικά χρώματα, κυρίως παστέλ και, όπως είπαμε, είναι soooo hot αυτή τη στιγμή!

Η ερώτηση είναι: σου αρέσουν, θα τα φορέσεις ή τα θεωρείς υπερβολικά;

Last chance info: τα μαντήλια είναι το πιο καλοκαιρινό αξεσουάρ μαλλιών! Για να πάρεις ιδέες για το πώς να τα υιοθετήσεις, κάνε κλικ εδώ!

 

Read More

And More