Αυτές είναι οι πιο ενυδατικές μάσκες! Δοκίμασέ τις πριν κάνεις αυτό στα μαλλιά σου!

Μετά τις διακοπές το βασικό μας focus γίνεται στο… rehab. Τα πάντα πάνω μας χρειάζονται επανόρθωση και κυρίως τα μαλλιά μας, τα οποία μετά από όλο αυτό το αλάτι και τον ήλιο χρειάζονται extra φροντίδα. Επίσης, σκέψου το εξής: οι άκρες των μαλλιών μας είναι μεγάλες σε ηλικία.

Τι εννοώ; Υπολόγισε ότι για να φτάσει η ρίζα να γίνει άκρη περνάνε αρκετά χρόνια! Άρα, αυτό που θα πρέπει να κάνεις ως πρώτο βήμα είναι να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο για να ξεφορτωθείς… λίγα χρόνια ή με άλλα λόγια τις ταλαιπωρημένες άκρες. Δεύτερο και επίσης πολύ απαραίτητο step: να εφοδιαστείς με μια πλούσια ενυδατική μάσκα μαλλιών που είναι ενισχυμένη μες όλες αυτές τις βιταμίνες που χρειάζονται τα μαλλιά σου. Εφάρμοσέ την από το μέσο περίπου των μαλλιών σου και κάτω και χτενίσου στο μπάνιο σου για να ξεμπερδέψεις τα μαλλιά σου. Έπειτα, ξέπλυνε με άφθονο κρύο νερό για να κλείσουν τα λέπια της τρίχας (κλειστά λέπια σημαίνει λαμπερή επιδερμίδα). Παρακάτω, θα βρεις τις μάσκες μαλλιών που έχουν περάσει από το μπάνιο μας και έχουμε αγαπήσει. Όλες τους super ενυδατικές.

Last chance info: αν έχεις πολύ λεπτή τρίχα προτίμησε να βάλεις στα μαλλιά σου ένα ενυδατικό conditioner καθώς η μάσκα θα τα βαρύνει αρκετά.

Coco & Eve Super Nourishing Cocnut & Fig Hair Mask, Sephora, €39.95. Είναι η best seller μάσκα που θα μεταμορφώσει τα ξηρά μαλλιά σου ενώ τόσο το packaging όσο και η μυρωδιά θα σε κάνουν να την αγαπήσεις λιιιιιγο περισσότερο!

Karite Hydrating Mask, Rene Furterer, €29.57. Το βούτυρο καριτέ είναι γνωστό για την βαθιά ενυδατική του δράση ενώ η υφή του είναι ιδιαίτερα παχύρρευστη. Με απλά λόγια λίγη ποσότητα αρκεί για να ξεδιψάσει τα μαλλιά σου!

Elvive Total Repair 5, L’oreal Paris, €8.59. Αυτή η μάσκα μαλλιών στηρίζεται σε δύο βασικές δράσεις: 1) Επανορθώνει τη δομή της τρίχας: Το Cicamide και η Προ-κερατίνη γεμίζουν τα μικρό-σπασίματα των φθαρμένων μαλλιών. Η δομή των μαλλιών ενισχύεται, είναι ανθεκτικά σαν να ξαναγεννιούνται. 2) Επανασυστά την επιφάνεια της τρίχας: Η σύνθεση που περιέχει Cicamide προσφέρει επανασύσταση στην επιφάνεια της τρίχας, για προστασία και προοδευτική επανόρθωση. 

Overnight Damage Repair Mask, Bumble and Bumble, €35.70. Όπως ακριβώς δρουν οι sleeping mask στην επιδερμίδα, έτσι και αυτή η μάσκα μαλλιών επανορθώνει και θρέφει την τρίχα όσο εσύ κοιμάσαι. Άπλωσέ την στα νωπά σου μαλλιά, πέσε για ύπνο και ξέπλυνε το επόμενο πρωί με άφθονο νερό. Τέλειο αποτέλεσμα!

Ελιά μάσκα θρέψης για ξηρά/αφυδατωμένα μαλλιά, Korres, €9.44. Αυτή η μάσκα Korres στηρίζει τη σύνθεσή της στο παρθένο ελαιόλαδο, φυσική πηγή αντιοξειδωτικών και αφήνει τα μαλλιά πολύ απαλά! Μας αρέσει πολύ το packaging σε σωληνάριο που την κάνει ακόμη πιο εύχρηστη!

Express beauty mask μαλλιών, Apivita, €1.68.  Το υαλουρονικό οξύ είναι βασικό συστατικό στα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας που ειδικεύονται στην ενυδάτωση. Αυτή η μάσκα μαλλιών της Apivita στηρίζεται στο ίδιο συστατικό για να χαρίσει στα μαλλιά μας αντίστοιχα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Plus: λατρεύουμε την εκδοχή σε μονοδόσεις για να μπορούμε να επενδύουμε σε πολλές και διαφορετικές μάσκες ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής.

Banana Truly Nurishing Hair Mask, The Body Shop, €14.00. Αν θέλεις μια μάσκα που να μυρίζει υπέροχα και να έχει και το ενυδατικό αποτέλεσμα που θέλεις, μόλις την βρήκες! Ελάχιστη ποσότητα, τέλεια μυρωδιά και άλλο τόσο πιο τέλειο αποτέλεσμα στα μαλλιά!

 

 

Read More

And More