Αυτές οι ηφαιστειακές μάσκες προσώπου θα γίνουν το must have του καλοκαιριού!

Λατρεύουμε τις μάσκες προσώπου γιατί είναι εκείνο το 5λεπτο-10λεπτο μια με δύο φορές την εβδομάδα που αφιερώνουμε χρόνο για να κάνουμε pampering στον εαυτό μας. Και μόνο αν έχεις βάλει στην ρουτίνα σου τις μάσκες καταλαβαίνεις και την διαφορά που μπορεί να κάνουν στο πρόσωπό σου αλλά και στην ψυχολογία σου!

Από την άλλη, αν δεν έχεις συνηθίσει να φοράς μάσκες προσώπου αυτό το ολοκαίνουριο λανσάρισμα της Vichy είναι η καλύτερη beauty αφορμή για να ξεκινήσεις: γιατί είναι δροσερές, μυρίζουν υπέροχα, βλέπεις ένα instant αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου, έχουν πολύ ωραίο packaging και γιατί αν με αφήσεις να απαριθμώ τους λόγους μπορώ να γράφω για πάντα!

Τα εργαστήρια VICHY, λοιπόν, επέλεξαν ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, τα ενσωμάτωσαν σε τρεις μάσκες (η τρίτη θα λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο) και δίνουν στην επιδερμίδα, ακόμα και την πιο ευαίσθητη, μέσα σε 5’ τη «δόση» φροντίδας που τόσο έχει ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα:

– Αν η επιδερμίδα σου έχει χάσει την υγρασία της δοκίμασε τη μάσκα ενυδάτωσης εμπλουτισμένη με ιαματικό μεταλλικό νερό…

– Αν η επιδερμίδα σου είναι κουρασμένη και θαμπή δοκίμασε την μάσκα διπλής λάμψης και απολέπισης με πετρώματα ηφαιστειακής προέλευσης και οξέα φρούτων…

Last chance info: αυτές οι μάσκες γίνονται ακόμη πιο απολαυστικές αν τις βάλεις στο ψυγείο! Θα με θυμηθείς το καλοκαίρι (πλησιάζει)! Χάρη στην υφή τους από gel το αποτέλεσμα γίνεται ακόμη πιο δοσιστικό και η αίσθηση πολύ ανανεωτική!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164