Αυτές οι λάμψεις της Irina Shayk στο εξώφυλλο της Vogue ΔΕΝ είναι highlighter! Είναι αυτό το προϊόν!

Στο τεύχος Μαρτίου της βρετανικής Vogue ποζάρει η Irina Shayk η οποία είναι το τέλειο πρόσωπο για την νέα εποχή που έρχεται. Εξάλλου, ο τίτλος “The Power of Starting Over” κάτω από το όνομά της είναι ένας συνειρμός που μας δημιουργείται αυτόματα (όπως η Irina Shayk ξεκίνησε μια νέα ζωή μετά τον Bradley Cooper, έτσι και η άνοιξη είναι από μόνη της ένα νέο ξεκίνημα!).

Αφού αναλύσαμε, λοιπόν, το σημειολογικό κομμάτι, ας κάνουμε focus σε αυτό το υπέροχο μακιγιάζ και αυτή την ακόμη πιο υπέροχη επιδερμίδα. Φυσικά, είναι αποτέλεσμα καλού skincare αλλά και μακιγιάζ που έγινε από την Lucia Pieroni. Αλλά ενώ θα περίμενε κανείς για τις λάμψεις να χρησιμοποιήσει κάποιο highlighter, πιθανότατα υγρό ώστε να είναι πιο κοντά σε αυτό το αποτέλεσμα, σύμφωνα με την βρετανική Vogue αλλά και την ίδια, αυτές οι λάμψεις οφείλονται σε ένα πολυχρηστικό προϊόν skincare.

Πρόκειται για το Egyptian Magic, μια κρέμα που μεταμορφώνεται σε έλαιο όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα και την οποία θα βρεις στα Sephora (κοστίζει €19.95) ενώ έκανε μίξη αυτού του προϊόντος με το Kiehl’s Midnight Recovery Oil: “Χρησιμοποίησα ένα φαρδύ πινέλο και αφού έκανα μίξη των προϊόντων έκανα ένα απαλό πέρασμα σε όλο το πρόσωπο”, είπε η ίδια στη βρετανική Vogue.

 

Read More

And More