Αυτές οι μάσκες θα “κρύψουν” το hangover και τα ξενύχτια από το πρόσωπό σου!

It’s a new day, it’s a new life, it’s a new year! Συνήθως, οι πρώτες μέρες του χρόνου μας βρίσκουν με… θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν α) κουράζεσαι πολύ β) πέρασες υπέροχα. Είμαστε σίγουρες ότι συνέβη το δεύτερο, αυτό, όμως, δεν αναιρεί το αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, το ξενύχτι έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σου, το αλκόολ έχει ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα σου να είναι αφυδατωμένη και η κατανάλωση όλων αυτών των τροφών δημιουργούν κατακράτηση γεγονός που μεταφράζεται σε σακούλες κάτω από τα μάτια σου. Και όλες τις πρηγούμενες μέρες είμαστε σίγουρες πως έκανες όλα τα παραπάνω… με το παραπάνω! Κι εμείς! Να, λοιπόν, ποιες μάσκες και προϊόντα θα επιστρατεύσουμε για να μην φανεί τίποτα σε κανέναν και για να κρατήσουμε από τα ξενύχτια μόνο την καλή διάθεση!

 

Super Acids x-treme hangover mask, Rodial, €30.00. Θα την βρεις στο Attica. Το μεγαλύτερο task που έχεις να αντιμετωπίσεις μετά το ξενύχτι είναι ότι η επιδερμίδα σου είναι θαμπή και αφυδατωμένη. Άρα, λογικά μια μάσκα αργίλου θα την αφυδατώσει περισσότερο. Σωστά; Όχι η συγκεκριμένη. Αυτή η μάσκα στηρίζεται σε έναν συνδυασμό που κάνει απολέπιση, καθαρίζει βαθιά και επανορθώνει την θαμπή και κουρασμένη όψη. Πιο συγκεκριμένα, τα οξέα φρούτων κάνουν μια ήπια απολέπιση ενώ η προβιοτική τεχνολογία ενισχύει την ενυδάτωση. Εν ολίγοις, αυτή η μάσκα δρα σε δύο επίπεδα!

 

Belif Aqua Bomb Sheet Mask, €7.50. Θα την βρεις στο Sephora. To κορεάτικο brand Belif που ήρθε στην Ελλάδα λίγους μήνες πριν αποκλειστικά στα Sephora εξειδικεύεται στην ενυδάτωση. Αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σου μετά από το αλκοόλ είναι ενυδάτωση. Οπότε, guess what! Αυτή η μάσκα είναι η ιδανική! Μοιάζει σαν έκρηξη ενυδάτωσης με το που έρχεται σε επαφή με το πρόσωπό σου! Last chance tip: για extra αίσθημα ανακούφισης λατρεύω να την έχω προηγουμένως στο ψυγείο!

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask, €14.50. Κάτι που συμβαίνει μετά από κάθε ξενύχτι: δεν έχεις το κουράγιο να κάνεις οτιδήποτε και ειδικά να απλώσεις μια μάσκα στο πρόσωπό σου, να περιμένεις να περάσει η ώρα και μετά να αφαιρέσεις. Είναι σίγουρο ότι εν τω μεταξύ θα έχεις κοιμηθεί στον καναπέ. Αυτή η μάσκα, λοιπόν, που ξεδιψά την επιδερμίδα είναι ιδανική γι’αυτόν ακριβώς το λόγο: βάζεις μια πλούσια στρώση στο πρόσωπό σου και πέφτεις για ύπνο. Easy peasy!  

Wake Me Up Collagen Eye patches, €37.30, Make Me Up. Το πρώτο σημείο στο οποίο εμφανίζονται τα σημάδια από ξενύχτι είναι τα μάτια σου! Για να τα καμουφλάρεις, λοιπόν, αυτά τα patches είναι μαγικά. Αρχικά, με το που τα φοράς κάτω από τα μάτια σου αισθάνεσαι ανακούφιση χάρη στην δροσιστική και υγρή υφή τους. Μαγικό συστατικό το κολλαγόνο που λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, βοηθά στην ελαστικότητα και το βλέμμα δείχνει πιο φωτεινό και ξεκούραστο.

Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque, €47.00, Beauty-hall.gr. Αυτή η μάσκα περιέχει ένα cocktail βιταμινών με επανορθωτική δράση για την επιδερμίδα σου. Πιο συγκεκριμένα συμπυκνωμένες Βιταμίνες A, C, E και F έχουν ως αποτέλεσμα να ενυδατώνουν άμεσα το κουρασμένο δέρμα και είναι κάτι που θα δεις και στον καθρέφτη σου όταν χρησιμοποιήσεις αυτή τη μάσκα!

 

Read More

And More