Αυτή είναι η ευκαιρία σου να μιλήσεις με τον make up artist της Chanel!

Όταν περνάς “όμορφα” ο χρόνος κυλάει απίστευτα γρήγορα! Και στο TLIFE η λέξη “όμορφα” παίρνει πραγματικές διαστάσεις: σου μιλάω για πινέλα, μακιγιάζ, νέα λαμπερά lip gloss και βερνίκια που κάνουν fashion statement!

Έχουν περάσει ακριβώς έξι μήνες από την πρώτη φορά που το TLIFE υποδέχθηκε τον Dominique Papadopoulos, Europe Make Up Training Manager της Chanel, κατευθείαν από το Παρίσι! Σήμερα, το ξανακάνει!

Ο Dominique Papadopoulos, ο άνθρωπος που πλάθει την ομορφιά στην Ευρώπη για έναν οίκο- θρύλο, έρχεται στο TLIFE αυτή την Πέμπτη 22 Μαρτίου. Και ετοιμάζουμε πολλά δημιουργικά concept μαζί. Video tutorials με ολοκαίνουρια προϊόντα Chanel που δεν έχουν λανσαριστεί ακόμα (δεν θα πω πολλά, θα τα δεις στην πορεία…) κι ένα video αφιερωμένο μόνο για ‘σένα!

Ο Dominique Papadopoulos απαντά στις beauty απορίες σου!
Αλήθεια, πόσες φορές σου δίνεται η ευκαιρία να ρωτήσεις έναν make up artist που αντιπροσωπεύει έναν οίκο του βεληνεκούς της Chanel ένα beauty θέμα που σε απασχολεί; Το TLIFE και ο οίκος Chanel σου δίνουν αυτή την δυνατότητα. Στείλε τις beauty απορίες σου κάτω από αυτό το άρθρο σαν σχόλιο μέχρι και την Τετάρτη 21 Μαρτίου. Θα συγκεντρώσω τις ερωτήσεις σου, θα φιλτραριστούν και θα τις μεταφέρω στον απόλυτο ειδικό! Μέσα από ένα video το οποίο θα προβληθεί προσεχώς μέσα από την στήλη ομορφιάς του TLIFE θα δεις τον Dominique να σου απαντά προσωπικά!
Μην χάσεις την ευκαιρία!

Ας ξανασυστηθούμε… ή αν προτιμάς “Αυτός είναι ο Dominique Papadopoulos”
Αν δεν είχες την ευκαιρία να συμμετέχεις στο Live Beauty Chat που είχαμε οργανώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον Europe MAke Up Training Manager της Chanel, σου παραθέτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για εκείνο:
Έδρα του είναι το Παρίσι. Ζει ανάμεσα σε μισοανοιγμένες βαλίτσες και πινέλα που αποκτούν μαγικές διαστάσεις στα χέρια του. Στην Ελλάδα ταξιδεύει μόνο δύο φορές τον χρόνο. Έχει ελληνογερμανικές ρίζες. Οφείλει το επάγγελμά του στον πατέρα του ή για την ακρίβεια, στο επάγγελμα του πατέρα του ο οποίος σαν στρατιωτικός ταξίδευε σε όλο τον κόσμο. “Πηγαίναμε σε μέρη όπως Αφρική και Καραϊβική όπου οι άνθρωποι άπλωναν μπογιά στο πρόσωπό τους για θρησκευτικούς λόγους. Μου άρεσε πολύ η ιδέα να αλλάζω εντελώς την προσωπικότητα κάποιου απλώς με το χρώμα. Επιστρέφοντας στην Ευρώπη δεν είδα κάτι αντίστοιχο αλλά τελικά είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα καθώς και με το make up εκφράζεις αυτό που είσαι”, λέει ο Dominique.
Τα υπόλοιπα ήρθαν αβίαστα. Μαθήματα μακιγιάζ στο Παρίσι, βραβεία, fashion shows, shootings για τους μεγαλύτερους τίτλους ανά τον κόσμο ώσπου το 1987 μπαίνει στο δυναμικό των εκλεκτών της Chanel. Έκτοτε ο Dominique κάνει αυτό που ξέρει καλά: πλάθει την ομορφιά!

Το video του Dominique για το TLIFE!
Ο Dominique Papadopoulos παραδίδει μαθήματα μακιγιάζ και σου αποκαλύπτει tips και μυστικά που δεν θα ακούσεις από κανέναν άλλο make up artist. Αλήθεια, εσύ ξέρεις γιατί πρέπει να βάφεις με make up και τα χέρια σου; Η απάντηση στο γρίφο στο παρακάτω βίντεο!

Read More

And More